Nerdflash overzicht met: IT, Ghost in the Shell, Wonder Woman, Get Out en meer!

Nerdflash praat ons maandelijks bij over wat er allemaal gaande is in de sci-fi-fantasy-actie-wereld. Games, films, evenementen en alles wat daar tussen zit.

TRAILERS MAART

We beginnen met een overzicht van trailers die je afgelopen gemist hebt, maar die je dus echt niet gemist mag hebben. Mind is blown.

Baby Driver 

Het heeft eventjes geduurd maar afgelopen maand verscheen de eerste trailer voor de nieuwste Edgar Wright film: Baby Driver online. In deze misdaadkomedie van de man die ons eerder films als Shaun of the Dead, Hot Fuzz, Scott Pilgrim Vs. The World en The World’s End bracht, zien wij onder andere: Ansel Elgort, Kevin Spacey, Lily James, Jon Bernthal, Jon Hamm en Jamie Foxx voorbij komen. 


Baby Driver draait vanaf 24 augustus in de bioscoop. 

Wonder Woman & Justice League 

Het lijkt te mooi om waar te zijn voor de echte DC fans onder ons, maar in maart verscheen er niet alleen een nieuwe Wonder Woman trailer, maar ook de eerste officiële Justice League trailer online. Dat betekent twee keer zoveel Gal Gadot en een sh*tload aan actie. 


Wonder Woman draait vanaf 1 juni in de bioscoop. 


Justice League draait vanaf 16 november in de bioscoop. 

Spiderman: Homecoming 

Het zal de meeste mensen niet ontgaan zijn dat er weer een nieuwe Spider-Man film aan zit te komen. In deze film zien wij wederom Tom Holland in de rol van Peter Parker/Spider-Man kruipen.

Parker staat er in deze film niet alleen voor. Spidey gaat samen met Iron Man de strijd aan met The Vulture gespeeld door niemand minder dan Michael Keaton. 


Spiderman: Homecoming draait vanaf 6 juli in de bioscoop. 

IT 

Wie was er vroeger niet bang voor clowns? Als jij het boek van Stephen King gelezen hebt, of stiekem vanonder de deken de miniserie uit 1990 hebt meegekeken, kan het niet anders zijn dat je een stronthekel hebt aan die zogenaamde blije kindervrienden.

Goed nieuws! Na de zomer verschijnt het eerste deel van de remake in de Nederlands bioscoop. They all float down here! 


IT draait vanaf 7 september in de bioscoop. 

FILMOVERZICHT APRIL 

30 maart: Ghost in the Shell 

In Ghost in the Shell is Scarlett Johansson te zien als Major, een unieke combinatie tussen mens en cyborg die deel uitmaakt van de speciale eenheden. 

12 april: Fast & Furious 8 

Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld.  

20 april: Get Out 

Een Afro-Amerikaanse jongen, reist met zijn blanke vriendin Rose naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders.

Aanvankelijk denkt Chris dat het overdreven vriendelijke gedrag van de familie de manier is waarop zij omgaan met het feit dat hun dochter een donkere vriend heeft. Hij doet een serie vreemde ontdekkingen en komt er achter dat er een duistere reden is waarom hij uitgenodigd werd. 

27 april: Guardians of the Galaxy vol.2 

Zet je schrap, want het meest buitengewone team van het universum is terug!

In Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2 gaat het team opnieuw op pad en doorkruisen zij de verste uithoeken van het heelal. Uiteraard doen ze dit geheel in eigen stijl, op de knallende en onmisbare muziek van Awesome Mixtape Vol. 2 

 GADGET VAN DE MAAND 

Het is nog steeds niet duidelijk of het om een 1 april grap gaat, maar hoe dan ook is dit niet alleen de gadget van de maand, maar misschien zelfs wel van het hele jaar. Disney heeft besloten om samen met de release van Guardians of the Galaxy vol.2 een exacte kopie van Starlord’s walkman op de markt te brengen!

Na de eerste Guardians of the Galaxy film was de prijs en vraag naar de Sony TPS-L2 al enorm gestegen, dus is dit een mooie manier om alsnog vele muziekliefhebbers, cosplayers en comicbook-nerds blij te maken. Waar en voor hoeveel dit collectors item te koop zal zijn is helaas nog niet bekend. 

ANDER GEINIG NIEUWS 

Venom 

Je weet wel, die zwart witte versie van Spider-Man met die enorme tanden!  Sony Pictures heeft bekend gemaakt bezig te zijn met een film rondom deze Spider-Man villain. 

Schrijvers Scott Rosenberg (Con Air, High FidelityGone in 60 Seconds) en Jeff Pinkner (Jumanji reboot, The Dark Tower, The Amazing Spider-man 2) zijn ingehuurd om het script te gaan schrijven. En de film moet rond oktober 2018 in de bioscoop verschijnen. 

Meer nerdflash

Nieuwste