Magnetic : stamp jezelf het ziekenhuis in

Jij zegt dat je van techno houdt? Stamp jezelf dan eens het ziekenhuis in. Zaterdag 1 oktober krijg je daar de kans voor tijdens MAGNETIC in het Oude RKZ. Techno zoals techno bedoeld is.

Aan feestjes geen gebrek in Groningen, maar het centrum kennen we nou wel toch? Omdat dit de zevende editie is presenteert DATmag zeven redenen waarom je niet met je saaie muil alwéér de stad in gaat, maar déze shit gaat checken.

1. Locatie: ‘ORKZ Bar’

De keuken van het  voormalige Rooms Katholieke Ziekenhuis in de wijk Helpman in Groningen. Ook al worden er decennia lang al geen maaltijden meer voorgeschoteld in deze keuken, je kunt er toch heel wat voor je kiezen krijgen.

2. Duitsers

Duitsers kunnen niet alleen ontzettende degelijke auto’s maken en efficiënt snelwegen aanleggen. Techno maken kunnen ze ook. Naast een dj uit het verre Oosten zullen er ook Nederlandse top dj’s te horen zijn.

3. Jong en oud

Zowel jong als oud kan rekenen op een avond uit je plaat gaan. Rol op je fiets (of in je rolstoel) richting Helpman en ervaar de diversiteit van het uitgaanspubliek.

4. ‘Hart voor hard gaan’

‘Hart voor hard gaan’. Dat hebben de gepassioneerde vrijwilligers van het jaarlijks terugkerende evenement. Een waar feest voor én door trouwe liefhebbers van elektronische muziek.

5. Rauwe industriele uitstraling

Een zaal met een heerlijke rauwe industriele uitstraling. Vind je niet in de stad hè? Laat je in extase brengen door de vibraties van  pompende speakers en een uitstekende akoestiek.    Waan je in de 7de technohemel. Snap je? Zevende hemel, zevende editie. Leuk.

6. Visueel schouwspel

Geef je kijkers de kost en laat je meevoeren in een visueel schouwspel tussen de prachtige lichtshow en de live gemonteerde videobeelden in geprojecteerde visuals. Beide perfect afgestemd op de muziek.

7. Historie

‘Het ORKZ’. Al ruim 37 jaar een begrip in Groningen. Ondanks dat het ‘ORKZ ‘ van grote historische waarde is in de Groninger uitgaanswereld, zijn er nog té veel mensen nog nooit geweest. Hoor jij daar bij? Gaaan! Gaaauw!

Line-up:

2 Junxion
The Futurist & Mickey Munday
Ravechild
Lady Jack-A-Line & Factorsnek
VJ: L-Win

Zaterdag 1 oktober
Aanvang: 23:00

Meer Friday

Nieuwste