Plekje vrij op het DATkanoor

Hoi dakloze zzp’er in 050,

Wij hebben een plekje over in onze kantoorhabitat boven Poppodium Simplon. Een spot waar je met drie andere zzp’ers (op 1,5 meter afstand) in een ruimte werkt, koffie slurpt en mocht je er behoefte aan hebben: van gedachte wisselt. Kortom, er hangt een werksfeer, maar op de Vis – da’s kort voor office – is ‘informeel’ het sleutelwoord.

Je krijgt je eigen vaste plek. En kom je er voor de volle honderd procent bij? Dan kun je daar in principe 24/7 terecht. Schade: rond de €250 per maand, maandelijks opzegbaar.

Wie zijn wij?

Wij zijn: Thom (videomaker en goedgevormde vormgever), Eric (websitebaas) en Freek (schrijver). Ieder van ons heeft zo z’n eigen projecten, maar zo nu en dan pakken we dingen samen op. Gewoon, omdat het kan.

Daarnaast spelen we moeilijk veel Mario Kart, maar no worries, dat doen we in een deurtje verder. In Vis 2, om precies te zijn, een tweede ruimte waar we sinds kort trouwens ook een professionele opnamestudio hebben.

Interesse? Stuur ons vooral berichtje. Onder het genot van een sloot koffie of pils hebben we het dan over de mogelijkheden.

Joe doei.
Thom, Eric en Freek

 

Meer Nieuws

Nieuwste