Angelo White loog tegen DATmag, De Wereld Draait Door en RTL Boulevard

Ja hoor! Eergisteren posten we nog vol trots dat Angelo White aanwezig was bij de uitreiking van de Oscars, maar niets is minder waar.

Angelo blijkt heel Nederland, inclusief ons, voor de gek te houden. Zo vertelt hij ons dat hij aanwezig was bij de Oscars uitreiking in L.A, dat hij gefeest heeft met Justin Bieber en dat hij met eigen ogen heeft gezien dat Denzel Washington een boom van een vent is.

Maar dat is dus allemaal gelogen, hij zat al die tijd gewoon thuis. Niks geen Beverly Hills of Hollywood dus, maar fucking Almere. Lekker dan.

Bedrogen

Natuurlijk voelen we ons bedrogen. Als je de tijd neemt om iemand te interviewen, daar een stukje over schrijft en dat zo snel mogelijk online zet, ga je er wel vanuit dat de persoon in kwestie de waarheid spreekt. Daarnaast gunnen wij die jongen de rode loper natuurlijk van harte.

Toen we de eerste berichten over zijn L.A bullshit stories voorbij zagen komen via Brandpunt, hebben we hem gelijk een appje gestuurd met de vraag om uitleg. Gelukkig blijkt Angelo toch geen totale lul te zijn die over de rug van anderen even wat shine wil pakken. Nadat hij zich meerdere malen heeft verontschuldigt, legt hij uit dat het allemaal één grote mediastunt is geweest.

Toch een baas

In zijn vlog hieronder legt hij uit hoe en waarom hij dit allemaal bedacht heeft. Voor de mensen die geen tijd hebben om vlogs te kijken: het komt er op neer dat Angelo wil laten zien wat er met VFX allemaal mogelijk is.

Daarnaast vindt hij dat mensen die werkzaam zijn in de special effects-branche meer respect verdienen. Daar wil hij via deze actie meer aandacht voor vragen. Best wel nobel dus.

Zijn motivatie achter deze stunt lijkt oprecht te zijn. Het is natuurlijk ook wel knap dat je een heel land kan laten geloven dat je bij de Oscars aanwezig was en dat je media aandacht krijgt van o.a De Wereld Draait Door, FunX, RTL Boulevard en DATmag natuurlijk. Laten we wel wezen.

Ook verzekert hij ons dat al het andere wat hij ons verteld heeft gewoon waar is. Daardoor blijft Angelo in onze ogen een baas.

P.S: Denzel Washington is volgens Wikipedia 1.85 meter. Niet echt een boom van een vent volgens Nederlandse maatstaven, maar in Amerika is dat best wel groot. Die uitspraak vergeven we hem dan ook maar.

Meer Nieuws

Nieuwste