Katerloze Vrijmibo is the shit. Waarom? Omdat wij dat zeggen!

Katerloze_Vrijmibo_DATmag

De Katerloze Vrijmibo is van DAT. – het magazine voor the creative badass. En wij als creatieve bazen hebben een van de grootste valkuilen van ons beroep weten uit te bannen. Welke? De kater die ’s ochtends je hersenpan doet openrijten, de brakte die al je ideeën in de kiem smoort, the morning after die je liever skipt. En dat allemaal dankzij onze Katerloze Vrijmibo.

Katerloze Vrijmibo

Want een Katerloze Vrijmibo is the shit! Je kunt zoveel zuipen en socializen als je wilt. De rekening betaal je slechts één keer aan de bar. En zelfs dat niet eens, want bij onze Katerloze Vrijmibo zijn de drankjes en pizza for free.

Katerloze_Vrijmibo

Eetwinkel Buurman & Buurman

Maar wacht, er is meer… In oktober hadden we onze primeur. Een heerlijk middagje voor het hele DATnetwerk bij Buurman & Buurman aan de Rodeweg in Groningen. Onder de chille beats van ELIZA hebben we gedaan waar we het beste in zijn: pizza vreten en cocktails drinken.

Special thanks aan onze gastvrouw Anouk van Ham en gastheer Douwe Grootendorst. Zonder hen en het Buurman & Buurman team geen Katerloze Vrijmibo, cocktails en pizza’s zoals je die gewend bent van deze eetwinkel: gewoon f*cking nice!

The Duchess

“Alcoholvrije cocktails? Dat kan toch nooit lekker zijn!” We horen het je al hardop denken. Goed punt. Maar dan heb je nog geen slokje van The Duchess Alcohol Free G&T gehad. Uit de Gin Tonic test van onze matties van HanzeMag blijkt dat de jury het verschil niet eens merkt. Vooral wanneer je The Duchess ijskoud in een mooi glas serveert you’ll never know the difference matey!

Boilermaker & Hooghoudt

Geïnspireerd door de recepten van Boilermaker weet Douwe Grootendorst ons te verrassen met een tweede cocktail gemaakt met de alcoholvrije jeneverachtige drank van onze Groningse destilleerderij Hooghoudt. Lekker spicy en perfect als afwisseling van de G&T’s.

Bij zijn is meemaken

Zoals je al aan de fotootjes van fotograaf Jasper Bolderdijk ziet heb je wat gemist. But fear not my creative and entrepreneurial friend, want we sluiten het jaar af met nog een katerloos event. Wederom opent Buurman & Buurman de deuren op 20 december en wederom hebben we alcoholvrije cocktails en pizza’s voor je.

Wees erbij want tussen 16:00 en 18:00 zijn de versnaperingen for free. De beats van the Niels of Steel knallen door de speakers en je favoriete peeps lopen rond om te highfiven. We zien je daar!

Special thanks aan Kevin Rooi voor de vormgeving.

Meer Nieuws

Nieuwste