Katten ministecken in een kattencafé met Kasper van Hoek (UITVERKOCHT!)

Oh ja zeker wel! Je hebt de kop en de header-afbeelding goed gelezen. Samen met Kasper van Hoek en de dames van kattencafé Poeslief gaan we samen gezellig katten ministecken!

Voor je verder leest: We zijn al uitverkocht. Ging vet snel. Uurtje ofzo. Mooi man.

Na de column van Kasper zijn we om. Ministecken is de shit en bezig met een revival. Daar is onze Burgerman hoogstpersoonlijk mede-verantwoordelijk voor. Oh wat zijn we trots.

Wat is ministecken?

Nog even in het kort: het wordt wel omschreven als de instapversie van borduren, maar dit doet ministeck te kort. Want het is niet alleen makkelijker dan borduren, het is ook sneller. Echt iets voor de moderne mens. En dat de stukjes op tetrisblokjes lijken maakt het helemaal geweldig.

Dus. Kunst met blokjes is leuk. Katten zijn leuk. Wij zijn leuk-ish. Daarom lijkt het ons fantastisch om deze leuke dingen te combineren.

Wanneer ministecken?

Vrijdag 10 november vanaf 19:00 uur is iedereen die 3 euries kan missen van harte welkom bij Poeslief. Nouja, iedereen, er zijn maar 12 plekken beschikbaar. Wees er dus snel bij. Neem een foto van je/een poes mee, of laat je inspireren door de knuffelbare inwoners van Poeslief.

Onder begeleiding van Meester Ministeckers Kasper van Hoek en sidekick Laura Louwes kun je je harige huisgenoot vereeuwigen in een blokkerig kunstwerkje. Is leuk om thuis op te hangen, of om weg te geven.

Waar ministecken?

Ben je dabij? Reserveren doe je door een mailtje te sturen naar: info@kattencafepoeslief.nl. Tot dan!11!!!111!!!

Kattencafé Poeslief, Nieuweweg 14, 9711 TD, Groningen

Meer Niet te missen

Nieuwste