Vreten raten met De Kreeft: Konbu

Mijn maag knort weer luider dan een overbevolkte varkensflat. Tijd voor Vreten Raten met De Kreeft. Bij de gedachte aan vette meuk schiet mijn cholesterolgehalte hoger dan de Martinitoren. Iets gezonds dan maar. Aziaten eten gezond toch? Die worden loei oud, naar het schijnt.

Sfeer

Vanmiddag is de Konbu als een dom blondje:. het ziet er leuk uit, maar er zit niet zoveel in. Dit is ongetwijfeld te wijten aan het tijdstip waarop ik besluit te gaan raten. Normaal gesproken zal de goed aangeklede streetfood tent wel voller zitten.

Konbu

Logo

Even drie keer met mijn ogen knipperen. Is dat een versierde swastika? Heeft der kleine Anton mit handenarbeit wat schöns gemacht voor op de kühlshrank? Nee gekkie, dat zijn K’s! Ik ben bekend met Brie, of Jong Belegen. Maar het is de eerste keer dat ik K’s in deze vorm zie.

Service

Gratis groene thee op kokosmelk basis, gratis side dish, lieve serveerster en een snelle chef-kok. Dat wordt strooien met kreeften. Figuurlijk dan, anders is het zielig.

Voedsel

Let’s get Pho-ckd up! Ik ga voor de Pho: Vietnamese noedels met groente en kip. MOEI-LIJK-VEEL-KIP. Als bijgerechtje – op aanraden van de chef – meer kip. On the house. Mijn tafeltje verandert binnen de kortste keren in een Vietnamees slagveld. Met stokjes eten. Hoort zo.

Prijs

Tien geld.

Overall experience

Ik kan de Konbu als een tevreden mens verlaten. Volle pokkel, alles. Ik wordt geholpen door bevlogen personeel met hart voor de zaak. En man, man, man, dat proef je. Heerlijk eten voor een prijsje nog zachter dan 3-laags Page plus.

Five out of Five

Yup, een duidelijk gevalletje van Five out of Five kreeften, deze toko. Cheers!

Meer Vreten Raten

Nieuwste