Sleazy Friday: it does not get more gruesome than this

Oh ja, het einde van de week is een feit. Net als de nieuwe WOOF! die morgen verschijnt! Het beste en meest stijlvol ranzige blad van Nederland komt dan voor de vierde keer uit. Voor iedereen die niet weet wat WOOF! is, hebben we daarom een aantal random, doch awesome WOOF! momenten uit de afgelopen drie edities op een rijtje gezet.

!WARNING! de illustraties in dit magazine voor de wansmaak zijn niet voor de tere zieltjes. Veel bloed, grote piemels en abnormale griezels is wat je kunt verwachten naast de interessante verhalen van onder andere hoofdredacteur Hans Minkes, Mr. WOOF! himself. Sinds 8 mei 2013 is hij de drijvende kracht achter dit must-have magazine, dat grotendeels gebaseerd is op reviews van films uit zijn mega VHS-collectie. Onze Teo sprak Hans in 2015 over zijn passie en ondernemingsgeest. Dus als je nog meer tijd wilt doden tot klokslag 17:00 klik je hier.

WOOF!_01
Top 6 favorite creatures from the seventies WOOF! #3

20160610_070959-01[1]Een hele grote schwans.

WOOF!_03De perfecte illustratie van hoe je je op dit moment voelt.

WOOF!_04Wat zijn de sickste scenes die jij ooit gezien hebt? 

WOOF!_05Na 11 juni zijn het er dus vier. 

WOOF!_06

!SPOILER ALERT! We hebben een illustratie weten te bemachtigen uit WOOF! #4. Iedereen schijnt het met iedereen te doen.

Geprikkeld, verbaasd en een klein beetje misselijk? Klik dan hier voor meer info. WOOF! #4 wordt zaterdag 11 juni om 20:00 in De Gym aan de Oosterstraat in Groningen gepresenteerd. Bestellen kan via: woofmagazine@hotmail.com .

Meer Friday

Nieuwste