We vroegen Luc-c hoe het is als iemand een tattoo van je laat zetten

Dat je niet meer van het refreintje af komt na het beluisteren van 100 of 1000, hadden we je al eerder gemeld. Maar deze fan neemt dat wel heer erg letterlijk. Ze liet een tattoo zetten van het aanstekelijke nummer van Luc-c en HWM.

Volgens mij is het niet heel gebruikelijk om een tatoeage van je favoriete hitje te nemen. Zelf heb ik er nooit aan gedacht in ieder geval. Hier op de redactie zijn we sowieso niet zo van de tattoo’s. Niet omdat we pussy’s zijn maar… Oké zijn we wel, durven we niet. Behalve Freek dan. Maar die is dan ook wel het coolste van ons allemaal.

Anyway, ergens kan ik het me ook wel voorstellen. Je luistert de hele zomer naar die track en daardoor wordt het de anthem van je jaar. Dat moet vervolgens vereeuwigd worden. Kan ik inkomen.

Maar hoe is het voor Luc-c om zijn tekst op het been een fan te zien? Ik belde hem en vroeg hem ook gelijk wat we de komende tijd allemaal van hem kunnen verwachten.

Yo Luc! Iemand heeft dus gewoon een tattoo van je gezet.

“Ja man! Ik ken haar niet echt persoonlijk maar ze is beheerder van de facebookpagina No Emotion. Ze deelt onze muziek altijd. Vind ik erg tof trouwens.”

“Maar op een gegeven moment vraagt ze: ‘mag ik een tattoo zetten van 100 of 1000?‘ Dus ik zeg tuurlijk!”

Wat vind je er van?

“Ja fucking tof man! Die track heeft niet eens zoveel views, dus ik had niet verwacht dat we dit er mee zouden bereiken.”

“Dat iemand een tattoo van jou liedje zet, doet toch wel iets met je. Ik had het ook totaal niet verwacht!”

Is dit een hoogtepunt in je carrière?

“Haha ja! Dit is zeker soort hoogtepuntje in mijn carrière. Je kan op het bevreidingsfestival staan, op Eurosonic, maar dit is toch wel iets speciaals. Ik denk ook niet dat het zo snel weer gaat gebeuren.”

“Ik hoop dat ik haar over 50 jaar weer tegen kom en het aan mijn kleinkinderen kan laten zien.”

Dat zou wel vet zijn. Zelf heb je ook aardig wat tatoeages toch?

“Ja man m’n arm staat bijna vol! Ik heb net een nieuwe laten zetten. Een hele grote roos op m’n pols met ‘mama’ erbij. Sowieso gaat de hele linkerkant van mijn lichaam vol staan.”

Aight, hoe staat het eigenlijk met nieuwe muziek?

“Ja gaat lekker! Ik werk nu echt heel erg hard. Ik wil zoveel mogelijk nieuwe shit maken. Zodra ik iets drop en het goed ontvangen wordt, wil ik daarna meer tracks kunnen uitbrengen. Ik merkte dat ik na 100 of 1000 te weinig heb uitbracht.”

“Er komt nog niet echt een EP aan ofzo, maar ik wil nu wel gewoon zoveel mogelijk pokoes maken.”

Met welke producers werk je samen?

“Met Olliehoops sowieso! En er komen ook tracks met Emage aan. Hij heeft ook het grootste gedeelte van Boys in the Woodz geproduceerd.”

En nog toffe featurings?

“Veel met Timbo, als ik met hem werk wordt het altijd lit. Maar iemand die ik ook graag wil noemen is Young Rooks. Dat is echt een talented guy. Hij is 16, 17 jaar ofzo en hij is echt hard. Net zo hard als ik. En dat zegt wel wat. Al zeg ik het zelf!”

Wanneer kunnen we nieuwe dingen verwachten?

“Poeh ja rappers zijn meestal slecht in datums noemen hè? Maar laten we zeggen dat over een maand de eerste track uitkomt. Vanaf dat moment wil ik ook blijven droppen. Dat betekent niet dat er elke week een track uitkomt, maar wel dat ik probeer om constant nieuwe dingen uit te brengen. Je kan dan ook zeker een paar dikke clips verwachten. Het wordt echt lit man!”

Ik ben benieuwd! Thanks Luc!

Meer In gesprek met

Nieuwste