Katten ministecken bij Poeslief – Gelukkig hebben we de foto’s nog

Katten ministecken in Kattencafé Poeslief met Kasper van Hoek. Wij zijn ons er eentje. Maar het was wel heel erg gezellig en niet te vergeten: productief. 

Ja, ja, het was een wild experiment. Bovendien een erg fijne samenwerking met onze vriendinnen van Poeslief. En Kasper, die was compleet in z’n element. Het stecken zit in ‘m in z’n bloed en dat enthousiasme brengt hij maar al te graag over op anderen. Mission accomplished, sowieso.

Geen credits zonder bewijs

Leuk en aardig, zo’n lofzang over ons eigen evenementje, maar geen credits zonder bewijs. Gelukkig was ook Floris Duijn aanwezig om de boel vast te leggen op z’n fotoschietapparaat. Dat kan ‘ie zo goed.

Anneke

“Oh Jezus, hij moet nu af!” Wat een relaxed avondje had moeten zijn, bezorgt Anneke heel wat stress. “Hebben we nog maar vijf minuten? Help! En dan ook nog zorgen dat mijn andere kat niet jaloers wordt als ik hem thuis ophang.”

Met ophangen doelt ze trouwens op haar ministeck-ding, niet haar kat. Kom op man, ’t zijn wel gewoon levende wezens.

Marieke

Het puntje van Mariekes tong steekt uit haar mond als ze de laatste hand legt aan haar creatie. “Dit is mijn kat Nijntje. Ik geef het kunstwerk aan m’n moeder, want die past vaak op.”

Vet lief van Marieke.

Mister E6 himself

Thom, waar ben jij in godsnaam de afgelopen drie uur mee beziggeweest? “Ja, met dit.” Maar niet te snel oordelen, want in deze creatie zijn maar liefst zeven katten terug te vinden. Zie jij ze allemaal? Deel, like en comment op Facebook en wie weet hangt ‘ie straks bij jou in de kattenbak.

Grafisch wonderkind Kevin de DATmag stagiair

Mooi hoor, Kevin. Dikke 6.5

Grand steck-meister Laura

Je hebt ministeckers, en ministeckers. Ook mini stekkers, maar dat is meer iets voor de stroomvoorziening van een poppenhuis. Hoe dan ook: Laura is een advanced bouwer. Katten zijn dan ook geen uitdaging meer voor haar. Daarom R. Kelly. Daarmee laat ze zien dat ze The Worlds Greatest is. In ministecken dan, wel realistisch blijven.

Kitty

Hello Kitty, wat heb jij gemaakt?

“Dit is mijn kat Muggy. In het echt is ‘ie een stuk mooier.”

Jeroen

Dit is Jeroen. Hij lapt het kattenthema aan z’n laars en heeft gewoon ontzettend zijn best gedaan om er iets van te maken. Dat legt hij het liefst zelf even uit:

“Het moest iets worden… maar wat?! Drie bloemen in de herfst, denk ik. Het gaat mee als cadeautje voor een vriend in Zweden en ik hoop gewoon dat hij er blij mee is.”

Overigens zijn er nog veel meer leuke plaatjes geschoten door Floris. Die kun je hieronder zien.

Meer Niet te missen

Nieuwste