Met je haar in een vetkuif naar What’s Buzzin

Met temperaturen die weer voorzichtig stijgen en een zonnetje waar iedereen blij van wordt, denk jij natuurlijk aan je geplande festivalletjes met de nodige techno en elektronica muziek. In plaats daarvan kan je ook even flash-backen naar old school rock ’n roll en jazz. Je zou bijna vergeten dat het bestaat.

Gelukkig is daar What’s Buzzin. Een nieuwe concertreeks georganiseerd door het Groningse EM2. De avond belooft dampende rhytm & blues, wilde rock ‘n’ roll en alleen de heetste soul. Dat vinden wij genieten en het is even wat anders dan je vaste deuntjes. Kost dat? In de voorverkoop maar 10 en aan de deur 15 ekkies. Gewoon bij zijn dus op zaterdag 16 maart. Niet overtuigd? Maken wij het je met liefde even gemakkelijk en zetten de vetste artiesten op een rij.

The Black Ravens 

Deze drie gasten uit Grunn gooien ons even terug naar de jaren ’50/’60. Met een geheel eigen repertoire wat er voor zorgt dat je vanzelf je haar in een vetkuif wilt gooien, of petticoat in wilt stappen om tot diep in de nacht te swingen. It’s greased lightning.

CC Jerome

Muzikale baas Jerome is al meer dan twintig jaar bekend binnen de blues en 50’ rock n’ roll scene. Na tien jaar USA sinds 2007 weer terug op Hollandse bodem. Sindsdien heeft hij met zijn band CC Jerome’s Jetsetters drie met blues en soul geïnjecteerde rock n’ roll albums uitgebracht. Rock on Jerome!

Georgina Peach and the Savoys

Georgina Peach staat samen met The Savoys op het podium. Haar fijne stemgeluid gecombineerd met de jaren zestig sounds van The Savoys zorgt ervoor dat je het gevoel krijgt in een rokerige club in 1960 te zitten. Mocht je toch je voetjes willen bewegen: er zitten ook een paar zeer dansbare nummers tussen hun tracks. Speciaal voor de dartelaars onder ons.

Check voor meer info: www.em2groningen.nl

Meer Op stage

Nieuwste