Willie Darktrousers & de Splinters – De 8ste Zonde

Zo dan! Dikke primeur. Willie Darktrousers & de Splinters droppen de clip voor De 8ste Zonde. Die zie je voor het eerst op DATmag. En of we daar trots op zijn!

Volgens de katholieke kerk zijn er zeven hoofdzondes, dingen die je zeg maar niet mag doen als je uiteindelijk for ever ever wil chillaxen in de hemel. IJdelheid, gierigheid, onkuisheid, afgunst, wraak en luiheid. Op afgunst na omschrijft dit aardig hoe de DATmag redactie in elkaar zit.

En nu komt Willie dus met een achtste zonde. Lekker dan. Wat Willie daar precies mee bedoelt, is ons een raadsel, wij verstaan er namelijk geen zak van.

Willie Darktrousers & de Splinters – De 8ste Zonde

Maar boeiend ook, de hemel komen we sowieso niet in en verstaanbare tracks zijn verleden tijd. We leven in het nu. En nu gaan we keihard op beukende gitaren en autotune. Kanyne West eat your heart out. Godverdomme wat mooi.

Dit vijf minuten durende epische, eclectische en epileptische meesterwerkje kun je hieronder aanschouwen. Bow to your master. Willie is die nieuwe rockende opper-God van Nederland.

Wil je meer Willie Darktrousers & de Splinters? 14 oktober releasen ze hun gloednieuwe album in de kelderbar van Vera. Facebookeventje vind je hierrrr.

Meer Video

Nieuwste