Haunting Sessions – Nachtwacht

Omdat elektronische muziek niet altijd de aandacht krijgt die het verdient, brengen we samen met Haunting Records elke week een live-sessie uit van dikke Groningse acts.

Podia schijnen huiverig te zijn om acts te programmeren die iets anders doen dan drummen en gitaar spelen. Vraag de mensen van Fragment maar. Die kunnen daar zo mooi over vertellen.

Groningen herbegt (is dat een woord?) namelijk een aantal pareltjes, die tot nu toe behoorlijk onderbelicht zijn. Het nieuwe label Haunting Records wil daar verandering in brengen. Daarom hebben ze een aantal toffe acts bij elkaar gebracht. Om iedereen te overtuigen dat dit live prima werkt, hebben ze als bewijs sessies opgenomen. Met camera’s. Vet mooi!

Nou vroegen ze ons, of wij deze video’s willen delen. Natuurlijk willen we dat. Want wij supporten goede muziek. En nieuwe initiatieven. Helemaal als ze met een dikke zak geld komen aanzetten.

Haunting Sessions – Nachtwacht

Zie hier: de eerste video met Nachtwacht. Een driekoppige band met roots in Groningen, Spanje en Duitsland. Benieuwd hoe dat klinkt? Doe maar kijken en luisteren hieronder.

Meer Haunting Sessions

Nieuwste