Lilø brengt je een Opgezwolle remix uit het Verre Oosten

Overdag is onze podcast producent en Goldflakes maestro Jasper Bosgraaf marketeer. Maar ’s nachts, wanneer de wolken voor de maan drijven en de ijzige winterse winden gaan liggen, gloeien zijn oogjes op en verandert hij in de hipster producer Lilø. En wat doe je als millennial? Dan graaf je vette tracks uit je jeugd op en maak je een dikke remix. 

Tijdens onze Synth & Beat live-stream op Sinterklaas vertelt Jasper over zijn pokoes en laat van alles horen. Zo ook een remix van de track Verre Oosten van Nederhop helden Opgezwollen. Het is een mashup waarmee hij zijn Lilø show tijdens de Popronde in Rotterdam afsluit.

Can you dig it?!

We dig it. Daarom trakteert Lilø ons op onze 3,5 jaar jubileum wederom met een potje beuken op DATkantoor met deze track als afsluiter. Je had er bij moeten zijn. Het pompte en het pompte hard. En als je hard gaat dan wil je dat je matties dat ook voelen.

Opgezwolle Verre Oosten – Lilø remix

Vandaar dat we Jaspers remix maar al te graag met je delen. Check that shit out y’all. En als je het niet digt ach ja, nobodies perfect.

Meer Tracks

Nieuwste