onanygivenday – Lilø

Kerstmis is een tijd van geven. Nemen doe je de rest van het jaar maar. Zo vindt ook knäckbröd koning Lilø. Daarom krijgen we een live-sessie van hem cadeau. Gewoon zo maar onder de DATmag digitale kerstboom die je er zelf maar even bij moet verzinnen. 

Producer Lilø blijft geen seconde stil. In het afgelopen jaar wist het alter-ego van Jasper Bosgraaf in de finale van de Grote Prijs van Rotterdam te komen, OOR-talent te worden en zestien Popronde shows binnen te slepen.

onanygivenday – Lilø

De plaat onanygivenday is te beluisteren op Bandcamp. De eerste tweehonderd downloads zijn gratiesch en voor niets. Mooi kerstcadeautje dus. Want het is altijd een treat om naar de tracks van deze man te luisteren. De gelaagdheid, de dikke productie en natuurlijk de composities zelf geven ons dat warme gevoel van binnen, net je tante die van haar stoel af glibbert tijdens het aansnijden van de kalkoen; #winning.

Maar waarom Bandcamp zou je jezelf kunnen afvragen. Nou, daar heeft deze guy zijn redenen voor. “Mocht het namelijk zo zijn dat je er alsnog iets voor wilt betalen, of ben je gewoon te laat met de gratis download, dan zal ik het bedrag doneren aan 3FM Serious Request / Het Rode Kruis.”

Geven en nemen

“Ik realiseerde me dit jaar wederom dat het niet gaat om moeten geven, maar mogen geven.” Nobel vinden wij. Wat de Christmas Spirit wel niet met je kan doen. Daarom geven wij je de mogelijkheid om deze live-sessie hieronder te beluisteren. Enjoy!

Meer Tracks

Nieuwste