Een keer wat anders: dansen op electronische jazz a.s vrijdag in het Grand Theatre

Onder het mom van ga eens iets anders doen met je leven: het Grand Theatre en Simplon slaan aankomende vrijdag de handen ineen en organiseren samen een concert in het Groningse theater aan de Grote Markt. 

Simplon en Grand Theatre die samen iets organiseren. Dan denk je al snel aan iets met moderne én klassieke invloeden. En dat heb jij helemaal goed gedacht, want dat is precies wat je te wachten staat wanneer je vrijdag die prachtige zaal van het theater naast de oude Febo binnenwandelt.

Bugge Wesseltoft en Christian Prommer

Bugge Wesseltoft en Christian Prommer staan daar namelijk op de planken. En al klinken dat misschien als namen die thuis horen in het rijtje van de klassieker Waddepjedangedaan van de Huilende Rappers, het betreft hier Noorse muzikanten die bekend staan om hun dansbare, grensverleggende elektronische jazz.

Verwacht jazzy grooves, piano loopjes, elektronische bliebjes, stekkertjes, snoertjes, een drumstel en hele hoop improvisatie. Wij gaan dit sowieso checken. Ga je mee?

Onder het label GT Music presenteert Grand Theatre in samenwerking met partners uit de stad regelmatig bijzondere concerten in de Benedenzaal. Het concert van Bugge Wesseltoft & Christian Prommer is door Simplon en Grand Theatre samen geprogrammeerd. Kaartjes? Haal je hierrrrrrrrrrrrrr.

Meer Niet te missen

Nieuwste