Nola Wren & Kill Dave – Knife (LGHTNNG Remix)

Zo dan! LGHTNNG gaat helemaal internationaal door een remix te maken van Nola Wren & Kill Dave. 

Wij kenden Nola Wren eerlijk gezegd nog niet, maar gitarist Richard van LGHTNNG vertelt ons tijdens de popmeeting op het Bevrijdingsfestival (lekker geregeld POPgroningen) dat ze al jaren fan zijn van de electropopzangeres/producer uit Brooklyn.

“Nola Wren werkte eerder samen met College, die de soundtrack voor de film Drive produceerde.” Oh ja. Dat is wel een mooie film, over die gast die vet goed kan autorijden enzo.

“Precies, die ja. Via mutual friend Aaron Vehling van muziek blog Vehlinggo zijn we met elkaar in contact gekomen. Op een gegeven moment stuurde Nola ons een berichtje op Soundcloud. Of we Knife wilden remixen. Tuurlijk wilden we dat!”

Volgens Richard verloopt de samenwerking zo goed, dat we in de toekomst een gezamenlijke track van LGHTNNG en Nola Wren kunnen verwachten. Nice.

“Daarnaast zijn we trouwens ook al zes maanden bezig met Sage Devault, een dikke trap producer uit L.A. En we hebben zanglijnen voor een track van van Futurecop! uit Engeland geschreven. Deze tracks worden dit jaar nog gereleased.”

Lekker man. We kunnen dus meer transcontinentale samenwerkingen van LGHTNNG verwachten. Vooral die trapshit maakt ons erg nieuwsgierig.

Nola Wren & Kill Dave – Knife (LGHTNNG Remix)

Maar genoeg geluld. Knife check je hieronder. Een lekker sloom electropopnummertje met een typisch LGHTNNG sausje eroverheen. Wat wil je nog meer op deze druiligere vrijdagmiddag? Een beetje zon misschien, maar je kan niet alles hebben. Altijd dat gezeur met jou.

Meer Tracks

Nieuwste