Douwe Dijkstra en de sneue vertoning – Klaas Bauke

Wat hebben een Mazda Turbo Diesel en de N361 met elkaar gemeen? Trick question, buddy. Het antwoord vind je in de nieuwe track van Douwe Dijkstra en de sneue vertoning. Wat een treurige naam. Klopt. Het nummer ook trouwens. Enjoy!

Een hypnotiserende synth in combinatie met monotoon gezang is het perfecte recept voor een hoogwaardig requiem – dat is een duur woord voor een begrafenissong. Mozart deed het, Brahms deed het, Berlioz had er ook een handje van. En nu dus ook Douwe Dijkstra en de Sneue Vertoning.

Klaas Bauke

Want even terugkerend op die Mazda Turbo Diesel op de N361-vraag. Wat die met elkaar gemeen hebben is Klaas Bauke. Die is daar gestorven. Super zielig. Reed waarschijnlijk te hard, maar zeker weten doen wet het niet. Hij was wel aan het sms’en naar z’n moeder dat ‘ie die avond niet meer thuis zou komen. En dat allemaal terwijl Klaas Bauke naar Sjoukje reed.

Sjoukje was trouwens echt niet blij dat Klaas Bauke was gestorven op de N361 in zijn Mazda Turbo Diesel. Nou lang verhaal kort, check de viddie van Heksenhamer Rekkords. Daarin wordt alles haarfijn uitgelegd door de twee undertakers onderweg naar de begraafplaats. Alles? Ja, echt alles tot in het meest delicate detail.

VIDEO – KLAAS BAUKE

Meer Video

Nieuwste