Phole – Turn Around feat. Robin Yzerman

Phole is een van onze lievelingsproducers uit Groningen. Is echt zo. Daarom willen we heul graag zijn nieuwe single Turn Around met je delen. Die is namelijk heerlijk. Zie het als een cadeautje, zo vlak voor het weekend.

Van Phole – a.k.a. Rik van den Heuvel zijn we kwaliteit gewend. ’t Latje ligt hoog, zeg maar. Toch lijkt dat Rik helemaal niks, noppes, nada te doen, want ook z’n nieuwe is weer lekker en dat komt niet alleen omdat het retestrak geproduceerd is. Ook door de samenwerking met Robin Yzerman die de vocalen doet op Turn Around.

Moord

Plus, ze acteert ook nog eens in de clip. Ik vind ’t knap. De video is overigens gemaakt door Andres Fouché, vandaar dat het er zo gelikt uitziet. Maar terugkomend op het acteerwerk van Robin: dat is best wel heftig. We zien namelijk een flinke portie huiselijk geweld. Moord zelfs. Of doodslag, of… ach we zijn geen rechter. Al hebben we zeker wel een oordeel over Turn Around, namelijk: lekker man.

En er komt binnenkort nog meer aan, want samen met Robin Yzerman werkt Phole aan de E.P. ‘Rain on Canvas’. Die wordt, net als deze track, weer gewoon uitgebracht door Haunting Records. Jep, hoe kan het ook anders.

We keep you posted. Beloofd.

Meer Video

Nieuwste