Friday: FIT, musicals en Arnie, laat het weekend maar komen!

Deze Friday is voor alle laptop ondernemers. Want creëren betekent altijd in de weer zijn. Achter het bureau, ineen gekropen achter je laptop op de bank, of met een dekentje in bed.

Zoals in het welbekende refrein staat: work work work work work. Het is overal, maar wat doe je eraan? Lachen, natuurlijk. Daar heb je uiteraard de nodige mentale brandstof voor nodig en die bieden we bij dezen aan de hand van een aantal musicals met niemand anders dan Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol.

But wait, there is more. Want vanaf volgende week lees je in de nieuwe rubriek Project Shredder hoe Teo, onze eigen enige echte laptop addict, gaat proberen om zijn zwembandjes voor de zomer te verbranden. En dat zonder naar de gym te gaan, want hallo, je zit al de hele dag binnen dus trainen in de buitenlucht is toch wel het minste dat je kunt doen. Hij krijgt hier hulp bij van onze vrienden van FIT.nl. Houd het in de gaten of FIT coach Jeroen het voor elkaar krijgt om van onze workaholic een lean mean shredder machine te maken in 8 weken tijd en met alleen bodyweigt work(workworkworkwork)out.

Meer Friday

Nieuwste