Friday: Jeugdleider Jos

De laatste uurtjes van je werkweek zijn ingegaan. Je weet het: de truc is om zo weinig mogelijk te doen en een zo groot mogelijke aura van ijverigheid uit te stralen. Kijk niet te vaak naar de klok, want daar gaat ‘ie alleen maar langzamer van lopen. Het lijkt soms wel quantum mechanica, je vrijdag doorkomen.

Om je toch een steuntje in de rug te geven, presenteren we dit keer onze nieuwste ontdekking. Deze man laat DATkantoor zelfs op andere doordeweekse dagen kronkelen van buikpijn over de grond. Niet omdat hij ons ziek maakt. Nee, hij laat ons juist lachen. En hard. We hebben geen idee of dit daadwerkelijk Jeugdleider Jos zijn bedoeling is, maar hij schijnt dat effect wel op meerdere mensen te hebben.

Wie is Jeugdleider Jos, hoor ik je al denken. Zover wij weten, is het een hele hardwerkende en toegewijde jongeman met hart voor de zaak. Hij staat zijn cliënten bij als een echte Groninger: nuchter en oprecht. Daarnaast schroomt hij niet zijn hart te luchten op social media. Meer willen we er eigenlijk niet over kwijt. Bekijk zelf maar de video’s hieronder. Jeugdleider Jos is zo vriendelijk geweest om twee compilaties te maken. Voor degene die het Gronings niet verstaat, ze zijn ondertiteld.

Compilaties #1 en #2 van Jeugdleider Jos

Meer pareltjes bekijken?

Jeugdleider Jos is heel actief op social media. Voor meer tips over vrouwen, omgaan met verslaving, nuttige dagbestedingen en voor de rest alles wat een PDDNOS’er met AIDS nodig heeft, zoek je de beste man op via Facebook.

Meer Friday

Nieuwste