JYellowL heeft nooit last van een ochtendhumeur: “Ik ben een relaxte jongen”

Terwijl JYellowL (ook wel J) nog lekker ligt te tukken, heeft Floor haar telefoon al in de aanslag. Een Start Up zoals een Start Up hoort te zijn. Ze trekt J uit zijn schoonheidsslaapje en vraagt deze jonge rapper naar zijn ochtendrituelen. 

Goedemorgen J, beetje kunnen uitslapen vandaag?

Om heel eerlijk tegen je te zijn: ik sliep nog. Dit telefoontje heeft me wakker gemaakt. Het was ook mijn plan dat je me wakker zou bellen, omdat dit een Start Up is.

Heerlijk! Kan je altijd zo lekker lang uitslapen?

Meestal slaap ik lang uit inderdaad. Ik probeer voor 12:00 uur op te staan. In my defense ik raak ’s nachts geïnspireerd en ga vaak laat slapen. Soms pas om 4:00 uur. In de nacht word ik heel actief, maar ik wil proberen eerder naar bed te gaan, omdat de hele ochtend in bed liggen niet de bedoeling is.

Je bent niet echt een ochtendmens dus?

Nee niet echt. Ik ben een echt nachtmens.

Kamp je dan elke ochtend met een humeurtje?

Nee, ik ben een best relaxte jongen. Van een ochtendhumeur heb ik dus geen last.

Begin je de ochtend met typisch Irish breakfast?

Ik kom uit een Afro-Caribbean familie en ons ontbijt is dus heel anders. Bovendien heb ik eigenlijk geen specifiek ontbijt voor in de ochtend. Als ik wakker word eet ik wat ik normaal als lunch of avondeten zou eten.

Hoe zien jouw ochtenden, of eigenlijk middagen, er verder uit?

Als ik wakker word check ik eerst mijn telefoon voor gemiste oproepen of nieuwe e-mails voor mijn werk. Daarna maak ik me klaar voor de dag: eerst even douchen en dan eten. Dan check ik opnieuw mijn mail en telefoon, waarna mijn dag echt kan beginnen.

Bij het geluid van de wekker al bezig met werk. Knap! Waar ben je het meest trotst op in je carrière

Dat is een lastige vraag. Ik denk op het feit dat ik blijf groeien en leren in mijn muziek. Ook ben ik trots op alles wat ik tot nu toe heb bereikt tot naar het punt waar ik nu sta.

Wat komt er nog allemaal aan?

Mijn nieuwste track OZONE is net uit. In de zomer staan er een paar headline shows op de planning. Daarnaast veel festivals en feesten. Ondertussen probeer ik aan mijn nieuwe album te werken. In 2020 hoop ik dat nieuwe album te releasen. Er komt veel aan dus. Ik ben nieuwsgierig hoe alles uit gaat pakken en kan niet wachten dat te ontdekken.

Wij ook JYellowL Thanks voor het interview. 

Meer Start Up

Nieuwste