Lost Boy: korte film over duistere toekomst

Yes yes! Het is weer tijd voor shortmovie-friday. Elke vrijdag lichten we een korte film van Nederlandse bodem uit. Haha nee joh, hou op. Die rubriek bestaat helemaal niet. Het is gewoon friday.

Maar serieus, dit is tof. De korte film Lost Boy is geproduceerd door het Nederlandse PostPanic Pictures. Zij maakten eerder al de film Sunday, waarvan ze de rechten aan Warner Bros. hebben verkocht. Lekker bezig dus.

Lost Boy

Nu staat hun tweede project online. In Lost Boy wordt een beeld van de toekomst geschetst en dat ziet er niet heel rooskleurig uit. Sterker nog, de enige tinten die over zijn lijken grijs. Al het leven op aarde is gone. Het enige wat er nog rond rent zijn freaky cyborg punkers inclusief studs en hanenkammen. Wie had gedacht dat punk over honderden jaren weer in de mode zou komen? Wij wel in ieder geval.

De beelden zijn super mooi. Alleen daarvoor zou je die shit al moeten checken. Wat betreft storyline blijft het gissen wat er precies aan de hand is. We zien een chick wegrennen voor een robot. Of hij haar te pakken krijgt gaan we niet zeggen. Dan moet je zelf even kijken.

Oja, wil je meer weten over die boys van PostPanic Pictures? The Creators Project hield een tof interview met ze.

Meer Friday

Nieuwste