Nerdflash overzicht met: Game of Thrones, Snes Mini, Cars 3, War of the Planet of the Apes en meer!

Nerdflash praat ons maandelijks bij over wat er allemaal gaande is in de sci-fi-fantasy-actie-wereld. Games, films, evenementen en alles wat daar tussen zit.

We beginnen met een overzicht van trailers die AF-GE-LO-PEN maand uitgebracht zijn. Dus van juni. Helder? Moet toch nu wel een keer duidelijk zijn. Me dunkt.

Black Panther

In 2016 zagen wij Black Panther voor het eerst op het witte doek in Captain America: Civil War. Volgend jaar zal Chadwick Boseman terugkeren als de Black Panther in zijn eigen film. In de trailer zien wij naast Boseman ook Andy Serkis, Michael B. Jordan en Angela Basset voorbij komen.

Ziet er strak uit.

Black Panther draait vanaf 14 februari 2018 in de bioscoop.

Annabelle: Creation

Voor wie anno 2017 nog steeds geen genoeg van horrorfilms krijgt, verschijnt er in augustus een nieuwe film in de Annabelle reeks. Wij zagen Annabelle voor het eerst voorbij komen in The Conjuring en al gauw verscheen zij in haar eigen film, de prequel van deze deze film.

Kan deze killer-doll het opnemen tegen Chucky? Tuurlijk niet, maar eng wordt het wel.

Annabelle: Creation draait vanaf 10 augustus in de bioscoop.

NIEUWS:

Veel gamenieuws vanuit E3.

Afgelopen maand vond in Los Angeles E3 plaats. Tijdens deze gameconventie presenteren grote en kleine studio’s hun nieuwe projecten.

Omdat het echt tering veel is, gaan we niet alles hier neerzetten. Check het uitgebreide overzicht op Nerdflash.

Veel ophef rondom Han Solo film.

In juni was er veel te doen rondom de nieuwe Star Wars spin-off die zich zal focussen op Han Solo. Waarom? Nou, omdat bekend werd dat regisseurs Phil Lord en Chris Miller zijn ontslagen. Ze zijn vervangen zijn door Ron Howard.

Lord en Miller, onder andere bekend van de Lego Movie, zouden teveel de komedie kant op gaan en dat werd hen niet in dank afgenomen. Want remember Jar-Jar Binks? Haha, die was echt leuk.

Star Wars-coventie Echo Base keer terug.

Maar goed, dit jaar kunnen Star Wars fans hun hart ophalen want de terugkeer van Echo Base is aangekondigd. Een mega dikke beurs vol met Star Wars shit. Op 16 december kun je terecht bij Kinepolis Utrecht voor veel merchandise, cosplay en Q&A’s rondom ieders favoriete space opera.

De eerste namen die bekend zijn gemaakt zijn Jeremy Bulloch (Boba Fett) en Tim Rose (Admiral Ackbar). VET! Kijk dit filmpje hieronder trouwens. Is al vet oud. Jij bent oud. Sorry.

Nintendo kondigt de SNES mini aan.

Al sinds de NES mini vorig jaar uitgebracht werd, gaan en geruchten dat de Super Nintendo Classic er aan komt. Een aankondiging tijdens E3 blijft uit, maar deze maand is de SNES Mini dan eindelijk officieel bevestigd.

Naast de 20 klassiekers zal ook, Star Fox 2 op deze mini console verschijnen. Wacht even, rewind. Star Fox 2? Die nooit eerder uitgekomen is?! Weet je nog hoe vet het was toen je voor het eerst die 3D achtige vliegtuigjes? Magisch was het. En nu is dus gewoon een vervolg. We weten zeker dat het er nog steeds mega vet uit ziet. Dit heeft de tand des tijds zeker doorstaan. Kan niet anders.

De pre-orders zijn al gestart en de console zal op 29 september verkrijgbaar zijn. Voor een volledig overzicht van alle games check je nerdflash.

Hopelijk heeft ‘ie trouwens niet van die achterlijke korte controllers zoals de Nes Mini. Waar slaat dat op?!

FILMOVERZICHT JULI

6 juli: Spider-man: Homecoming

Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij droomt om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden. Wanneer de nieuwe schurk The Vulture in zijn leven komt, brengt hij Peters familie en vrienden in gevaar. Spannond!

Dat pak ziet er trouwens wel echt tof uit nu. We zijn best wel zeg maar echt syked voor deze.

12 juli: Cars 3

Door een nieuwe generatie razendsnelle racers komt de carrière van Bliksem McQueen onverwachts tot een einde. Verslagen, maar vastberaden om terug te keren naar zijn geliefde sport, heeft hij de hulp nodig van de enthousiaste technicus Cruz Ramirez.

Misschien leuk voor je kinderen ofzo? Vinden die dat leuk? Niemand van ons heeft ze, dus zeker weten doen we dat niet. Misschien vragen we het nog een keer aan iemand na, maar reken daar maar niet op.

13 juli: War of the Planet of the Apes

In War for the Planet of the Apes, het derde hoofdstuk uit de succesvolle filmreeks, worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel.

26 juli: Valerian and the City of a Thousand Planets

Valerian and the City of a Thousand Planets is moeilijke lange naam voor een film. Dat voor opgesteld. Maar de beelden zijn sick. Het belooft een visueel spectakel te worden.

Dit is een epische avontuur van Luc Besson, de legendarische regisseur van The Fifth Element, dat gebaseerd is op de baanbrekende comic, die vele artiesten, schrijvers en filmmakers heeft geïnspireerd. Kijk wij kunnen ook lange zinnen verzinnen. Ga nu die trailer maar kijken.

VOOR DE BEELDBUIS KINDEREN

Het is officieel komkommertijd, dus hier een lijstje komkommers. Haha nee joh, kijk het zijn wel trailers. Ff serieus.

Preacher: Seizoen 2

Waar het eerste seizoen van Preacher eigenlijk nog een inleiding was, gaat het tweede seizoen de verhaallijn van de comics volgen. De eerste aflevering was afgelopen weekend al te zien en wordt zeer goed ontvangen.

Aanrader dus!

Game of Thrones: Seizoen 7

Misschien wel het belangrijkste seizoen van Game of Thrones gaat 16 juli los. Dit seizoen telt helaas maar zeven afleveringen, maar dat wordt meer dan goed gemaakt, aangezien “Winter has arrived”. YASSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GADGET VAN DE MAAND

Tape-nerds (cassette bandjes, sorry gaffa boys) opgelet. Deze maand verschijnen volume 1 en 2 van de Stranger Things soundtrack op ouderwets cassettebandje. Helaas is de tape voor nu alleen maar te verkrijgen bij Urban Outfitters in Canada, maar Discogers en creditcard houders kunnen alvast aan de jacht beginnen.

Beide tapes verschijnen in een hoes gebaseerd op de eveneens ouderwetse VHS covers van vroeger.

Meer nerdflash

Nieuwste