Nerdflash overzicht met: Deadpool 2, Alien: Covenant, Iron Fist, Power Rangers en meer!

Vanaf nu praat Nerdflash ons maandelijks bij over wat er allemaal gaande is in de sci-fi-fantasy-actie-wereld. Games, films, evenementen en alles wat daar tussen zit.

Nerdflash zet al het nieuws van afgelopen maand voor je op een rijtje. Wij begrijpen namelijk heel goed dat je inner-nerd de laatste tijd te weinig aandacht krijgt, nu je zo veel bezig bent met je hipster/youngcreative/getmoney imagootje.

Film trailers

Laten we beginnen met overzicht van de meest verse trailers. Ga er maar even lekker voor zitten. Tenzij je al zit. Op de wc (we know). Dan wensen we je alsnog veel lees en kijkplezier maar niet langer dan een kwartiertje want dat schijnt ongezond te zijn. Weet je dat ook weer!

Alien: Covenant 

20Th century fox is van start gegaan met de promotie voor Ridley Scott’s volgende Alien fillm. Alien: Covenant is niet alleen een vervolg op Scott’s Prometheus uit 2012, maar ook onderdeel van de Alien-reeks. Eind vorige maand verscheen er niet alleen een interessante proloogvideo online, maar ook een nieuwe trailer die aanvoelt als een flinke update op een al gerust classic te noemen filmreeks.  

Proloog:

Trailer:

Alien: Covenant draait vanaf 19 mei in de bioscoop. 

Guardians of the Galaxy Vol.2 

De eerste Guardians of the Galaxy film was een hit die bijna niemand zag aankomen. Met een soundtrack vol classics uit de jaren 70, en een eerste stap richting het buitenaardse gedeelte van het Marvel Universe wist menig comicbook fan en nieuwkomer met een glimlach de zaal te verlaten. 

Goed nieuws: de Guardians zijn terug! Vanaf 12 april kan je weer genieten van de avonturen van Starlord, Rocket Racoon, Gamora, Drax en natuurlijk Groot. In de nieuwe trailer zien wij niet alleen deze bekende gezichten voorbij komen, maar ook een aantal nieuwkomers! Nieuwsgierig geworden? 

Castle Rock 

Voor de mensen die nog lang niet genoeg hebben gehad van mysterieuze series als Stranger Things is er goed nieuws. Niemand minder dan Stephen King en J.J. Abrams hebben bekende gemaakt met een nieuwe serie bezig te zijn genaamd Castle Rock. Castle Rock speelt zich af in het kleine fictieve dorpje genaamd, natuurlijk, Castle Rock, waar vele boeken van King zich afspelen. Zo zien wij in de trailer onder andere verwijzingen naar It, The Shawshank Redemption, en Misery. 

Wanneer deze nieuwe serie verschijnt is nog niet duidelijk, maar het moge duidelijk zijn dat dit eentje is om in de gaten te houden! 

Iron Fist 

Als ook jij genoten hebt van de Netflix/Marvel-series: Daredevil, Jessica Jones en Luke Cage is het bijna zover: Iron Fist is het laatste puzzelstukje voordat wij later dit jaar al deze helden samen kunnen bewonderen als The Defenders. 

Iron Fist vertelt het verhaal van millionaire Danny Rand die ruim 15 jaar na zijn verneemde dood terug keert naar New York en de strijd aan gaat met de onderwereld van onder andere Hell’s Kitchen en Harlem. 

Iron Fist is vanaf 17 maart te zien op Netflix. 

Deadpool 2

Ook al duurt het nog wel even voor wij Ryan Reynolds terug zien op het witte doek als de “merc with a mouth”, 20th century Fox heeft besloten alvast een “kleine” teaser online te smijten. Verteld het ons iets over de film? absoluut niet! is het grappig? yes sir! 

Filmoverzicht maart 

Deze maand verschijnen er ook een aantal films in de bioscoop. Neem je vrienden mee en laat je vriendin thuis. Tenzij ze hier van houdt, neem haar dan mee en vraag haar meteen ten huwelijk, she’s a keeper!

2 maart: Logan 

In de nabije toekomst ontfermt een vermoeide Logan zich over de zieke Professor X in een schuilplaats op de grens met Mexico. Logan probeert zich te verschuilen voor de wereld en zijn nalatenschap. Maar als een jonge mutant op de vlucht voor duistere krachten zijn pad kruist, kan hij zich niet langer verstoppen.

9 maart: Kong: Skull Island 

Warner Bros. Pictures en Legendary Pictures’ brengen een nieuw verhaal over de oorsprong van de mythische Kong op het grote scherm, Kong: Skull Island. In de film komt een team van ontdekkingsreizigers bij elkaar om een nog niet in kaart gebracht eiland te onderzoeken. Ze weten echter niet dat dit eiland in de Stille Oceaan, zowel prachtig als verraderlijk, het domein van de mythische Kong is.

23 maart: Power Rangers 

Het leven van vijf gewone tieners uit het stadje Angels Grove staat op zijn kop wanneer de wereld op het punt staat te worden vernietigd door een buitenaardse bedreiging. Het lot brengt het vijftal samen en al snel ontdekken ze dat zij de enigen zijn die de planeet kunnen redden. Maar om dit voor elkaar te krijgen moeten zij eerst ieder hun eigen problemen zien te overwinnen en als Power Rangers hun buitengewone krachten bundelen voordat het te laat is.

 

Gadget van de maand

Ik hoor je denken: “Playmobil? WTF?!”  

Playmobil is een samenwerking aangegaan met Funko! Om een aantal te gekke franchises om te zetten naar Playmobil figuren. Droomde jij bijvoorbeeld altijd al van Ghostbuster, Teenage Mutant Ninja Turtles of misschien zelfs Back to the Future Playmobile poppetjes? Grijp dan nu je kans! Niemand is te oud om een aantal te gekke figures op zijn of haar tv kast te hebben staan. 

Ander geinig nieuws: Dutch Comic Con

 

25 & 26 maart is het weer raak: Dutch Comic Con. Het hele weekend staat Jaarbeurs, Utrecht in het teken van alles wat maar met games, films, comics, en anime te maken heeft. Naast de vele stands met te gekke actionfigures, blu-rays, comics, en zelfs japans snoepgoed zijn er ook meerdere acteurs en actrices aanwezig. Zo is onder andere Dirk Benedict (Face uit de A-Team) en Lennie James (The Walking Dead) op Dutch Comic Con te vinden voor een foto en/of handtekening. Voor meer info: http://www.dutchcomiccon.com/nl

En als jij nog steeds niet genoeg hebt, en toch wel graag wil weten hoe dat nou zit met Ben Affleck en de nieuwe Batman film? of kan jij echt niet leven zonder te weten hoeveel afleveringen er in het tweede seizoen van Stranger Things zitten? check www.nerdflash.nl

Meer nerdflash

Nieuwste