Nerdflash – Thor: Rognarok, Star Wars: The Last Jedi, The Defenders, Deadpool 2 en meer!

Onze broeders van Nerdflash praten ons maandelijks bij over wat er allemaal gaande is in de sci-fi-fantasy-actie-wereld. Games, films, evenementen en alles wat daar tussen zit.

TRAILERS APRIL

As usual beginnen we met een overzicht van trailers die je afgelopen maand gemist hebt. Daarom staat er ook april in het plaatje hierboven. Sommige mensen begrepen dat niet. Maar jij wel natuurlijk. Oke let’s go!

Thor: Ragnarok

De zeventiende film in de Marvel Cinematic Universe is Thor: Ragnarok. In deze derde Thor-film zien wij wat er met onze goddelijke held is gebeurd na de gebeurtenissen van Avengers: Age of Ultron. Naast Chris Hemsworth als Thor zien je ook Mark Ruffalo als Hulk. ”Wat? zit die groene ook in de nieuwe Thor?” Yes! Net als Jeff Goldblum. Genoeg redenen om deze movie te checken, dus.

Thor: Ragnarok draait vanaf 2 november in de bioscoop.

Star Wars: The Last Jedi

Afgelopen maand was het vier dagen vol Star Wars-waanzin. In Orlando, Florida vond Star Wars Celebration plaats en dat betekent weer een zogeheten “Sh*tload” aan nieuwtjes. Zo verschenen er onder andere trailers voor het nieuwe seizoen van Star Wars: Rebels, de aankomende game Battlefront II en natuurlijk het achtste deel in het mooiste lang lang geleden hier ver vandaan: Star Wars: The Last Jedi.


Star Wars: The Last Jedi draait vanaf 13 december in de bioscoop.


Battlefront II is vanaf 17 november te koop.

Kingsman: The Golden Circle

Begin 2015 verscheen de verfilming van de Mark Millar & Dave Gibbons-comic Kingsman: The Secret Service in de bioscoop. Een film vol met comicbook-gekte en veel te gekke James Bond-gadgets.

Deze film was zo’n succes dat een vervolg niet achterwege kon blijven. Dit jaar maken de ”Kingsman” kennis met hun Amerikaanse vrienden: de ”Statesman”.


Kingsman: The Golden Circle draait vanaf

NIEUWS

Releasedatum Marvel’s The Defenders bekendgemaakt

Het heeft even geduurd, maar terwijl de opnames voor het tweede seizoen van Jessica Jones aan de gang zijn en The Punisher net afgerond is, komen Netflix en Marvel Studios met het nieuws dat The Defenders vanaf 18 augustus te zien is op de streamingservice.

In The Defenders komen Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist samen om de misdaad in New York tegen te gaan.

Cable gevonden voor Deadpool 2

Niemand minder dan Josh Brolin zal de rol van Cable in Deadpool 2 gaan vervullen. Waar voorheen nog namen als Pierce Brosnan en Brad Pitt voorbij kwamen, zijn acteur Ryan Reynolds en regisseur David Leitch toch voor Brolin gegaan.

De rol van Cable is niet het eerste stripfiguurkarakter voor Brolin. Eerder was de acteur al te zien als DC’s Jonah Hex en Marvel’s Thanos. Die laatste rol zal hij in de aankomende Avengers-film ook weer vertolken.

Nieuwe He-man and the Masters of the Universe film onderweg

Sony Pictures heeft een aantal verschijningsdata onthuld voor 2019 waaronder Masters of the Universe.

Masters of the Universe gaat over Prince Adam die zich kan transformeren in de held He-Man. Als He-Man is hij de laatste hoop voor het magische rijk Eternia, dat wordt geterroriseerd door de slechte Skeletor. In 1987 verscheen er al een film van deze magische held met Dolph Lundgren in de hoofdrol. Wie deze keer de rol van He-Man gaat spelen, is nog niet bekend.

Nieuwe trailer Call of Duty: WWII

Volgens fans is de game-reeks al een tijdje niet meer wat het ooit was, maar WWII moet daar verandering in gaan brengen.

Maak de landing in Normandië op D-Day mee en reis naar de beroemdste locaties van het Europese strijdtoneel uit de grootste oorlog ooit. Beleef de klassieke gevechten uit Call of Duty, de kameraadschap en de keiharde strijd.

Klinkt goed toch? Call of Duty: WWII verschijnt op 3 november in de winkels.

FILMOVERZICHT MEI

11 mei: King Arthur: Legend of the Sword

Wanneer Arthur’s vader wordt vermoord, pakt zijn oom Vortigern de troon. Bestolen van zijn erfgoed en zijn identiteit vecht hij zijn weg naar boven via de achterbuurten van de stad. Maar op het moment dat hij het zwaard uit de steen trekt, verandert zijn leven volledig en moet hij zijn ware identiteit accepteren….tegen wil en dank.

18 mei: Alien: Covenant

De bemanning van een ruimteschip stuit op een onontdekte planeet. Het blijkt echter een duistere en gevaarlijke wereld te zijn. En als ze een dreiging ontdekken die hun ergste nachtmerries overtreft, beginnen ze aan een ontsnappingsmissie.

25 mei: Pirates of the Caribbean – Salazar’s Revenge

Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil’s Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden. Jack Sparrow in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon.

VOOR DE BEELDBUIS KINDEREN

Net klaar met het eerste seizoen Iron Fist en geen idee wat je moet kijken? Deze series zijn zojuist van start gegaan met hun eerste of nieuwste seizoen.

Better Call Saul: Seizoen 3

Als je regelmatig op Netflix zit kan je niet gemist hebben dat Better Call Saul weer begonnen is. In het derde seizoen van deze Breaking Bad spin-off zien we tenminste één zeer bekend karakter uit Breaking Bad zijn entree maken. Benieuwd wie?

Haha, spoiler.

Outcast: Seizoen 2

Ook Outcast is begonnen aan een nieuwe seizoen. In Outcast speelt Patrick Fugit de rol van Kyle Barnes, een jonge man die wordt geplaagd door een demonische bezetenheid sinds kinds af aan. Hij gaat op zoek naar antwoorden over zijn bezetenheid, tot hij achter een geheim komt dat het einde van de aarde kan betekenen.

De serie is elke vrijdag om 22:00 te zien op FOX.

American Gods: Seizoen 3

Gebaseerd op het gelijknamige boek van Neil Gaiman volgt American Gods het leven van Shadow, een ex-gevangenen die net is vrijgekomen en worstelt met het verlies van zijn vrouw. Wanneer Shadow voor de mysterieuze Wednesday gaat werken, bevindt hij zich in een wereld die hij zich nooit had kunnen voorstellen.

Het is een wereld waar magie echt is. Waar de oude goden terrein verliezen aan nieuwe goden, die staan voor geld, drugs, technologie en media….Wanneer de show in Nederland te zien is is nog niet bekend.

GADGET VAN DE MAAND

Deze maand niet echt een gadget, maar het is wel leuk om te melden dat je nog tot en met 30 juni naar de Harry Potter Expo in Utrecht kan. Altijd al willen weten hoe het is om een tovenaar te zijn? Voor slechts 20,50 euro kan je je een tovenaar wanen in de magische wereld van J.K. Rowling’s Harry Potter.

Meer weet’n? Klik hier (dus op het woordje ‘hier’ met een streepje eronder) voor de hyperlink naar de internetsite van de Harry Potter Expo!

Meer nerdflash

Nieuwste