Rebel Sessions PART II met bad ass Willie Darktrousers

Rebel Sessions, de samenwerking tussen FunnyBones Studios, DATmag en Rebel Rebel, returns op vrijdag 19 mei.

Spannend, spannend, spannend! Ditmaal staat de avond in het teken van Bad Ass Guitar Boys. Eén daarvan is Willie Darktrousers straight from the ghetto of Oostellingwerf.

Willie Darktrousers

Het onweerde en de regenboog stond aan de hemel toen Willie geboren werd. De vroege lente, gele anjelieren langs de kant van een doodlopende weg, een potvis, de hondsdolle melkman en blauwe gehakt van de slager. Met een gitaar van de zolder zingt hij onheilsfolk en rammelpop.

Deze kunstenaar, muzikant en verhalenverteller sleept je mee in een universum waar surrealiteit de werkelijkheid is. Of zoals hij het zelf stelt: “Soms droop er snert uit zijn neus. Wat moest er van zijn gezin komen?”

Rebel Sessions

Wat is er mooier dan op een brute plek de toffe acts te checken? Nou… niets natuurlijk! Rebel Rebel Hostel opent één keer per seizoen haar deuren om samen met Funny Bones Studios en DATmag de creme de la creme van de underground sound.

De winter editie stond in het teken van producers en spoken word: J’lectroniq, FLCTS en Electropoëzie. Check de video hieronder wat je gemist hebt.

Stay tuned via ons facebook-evenement! 

Meer Niet te missen

Nieuwste