Rebel Sessions VI – grooves, bass en gadogado

We pakken het eens phole-edig anders aan deze Rebel Sessions. Je hoeft niet te wachten totdat je eindelijk om 20:00 de deur uit mag voor je exciting avondprogram. Je kunt gewoon recht uit je dagelijkse verplichtingen komen ontspannen bij ons in de hangmat met een biertje. Winning!

Wel zoals je gewend bent van de Sessions staan er weer kanjers van muziekmakers voor je klaar.

☆ Phole ☆

Phole, je kent ‘m wel, de guy die we uit een kelder moesten trekken. Introductions are in order. Hij creëert masterpieces van luttele minuten met losse sounds en sferen. De zangpartijen van Robin werken hier als maizena; dat verbindt alles als een malle. Soms verrassend dikke beats ook.

Niet per se in de categorie ‘ik dans nu mijn BH eraf’ en ook dus weer niet de categorie ‘dit is hét moment om aan degene links van mij die anekdote over de papierversnipperaar op werk te vertellen’. Neuh.. Meer een beetje de categorie ‘het is vrijdag, geniet ervan!’

☆ ELIZA ☆

Phole staat er niet alleen voor, Eliza gaat ook wat laten horen. En met ‘wat’ bedoelen we muziek! Leuk wel. Ze maakte haar draaibedut bij ons verjaardagsfeestje op DATkantoor een half jaar geleden. Deze rijzende ster heeft de nieuwste hitjes up her sleeve.

De Rebel girls hebben onlangs ook een draaidebut gemaakt en weten dus dat je daarna alleen maar meer wilt. Eliza is een funky girl, een groovy girl en een techno girl, kortom ze is je girlgirl!

☆ NODE ☆

Node is ook van de partij, parteeehh! Het is niet de eerste keer dat de ONGEHOORD mede-oprichter zijn music flavors de Rebel space inslingert. Op het openingsfeest van het hostel was je boyboy er ook.

Wat kunnen we zeggen, hij past gewoon verdomd goed in onze aura. Ook bij die van jou, want dat hebben we al voorzien. Bass is flink aan bij dit jonkje en dat is niet toevallig, want onze nieuwe Rebel Sessions-lid heet Bas en die is er ook bij. Fun!

☆☆☆ Food ☆☆☆

Omdat deze sessie voor de verandering aan het eind van de middag begint en wij denken dat het onverantwoord is om jullie de hele avond op een lege maag te laten drinken presenteren we: Luo-Dan. Zij maakt een fantastisch lekkere (vega) Gado-Gado voor jullie. We got you. Vol en gelukkig buikje, al voor €9 dikke euroooos.

Meer Niet te missen

Nieuwste