Nerdflash overzicht met: The Dark Tower, Blade Runner 2049, The Defenders, Twin Peaks en meer!

Onze broeders van Nerdflash praten ons maandelijks bij over wat er allemaal gaande is in de sci-fi-fantasy-actie-wereld. Games, films, evenementen en alles wat daar tussen zit.

TRAILERS MEI

Omdat we weten dat je lastig met veranderingen om kunt gaan beginnen we ook deze editie van het Nerdflash maandoverzicht met een terugblik op alle trailers die in mei zijn uitgekomen. En go!

The Dark Tower

Het heeft even mogen duren, maar vorige maand verscheen eindelijk de trailer voor The Dark Tower online. In deze film gebaseerd op de boeken-reeks van Stephen King, zien wij o.a. Matthew McConaughey, Idris Alba en Tom Taylor. Iets minder griezel, maar wel veel mysterie.

The Dark Tower draait vanaf 27 juli in de bioscoop.

Blade Runner 2049

Het is 2017 en Hollywood is nogal dol op het herkauwen van oude succesverhalen, zo verschijnt er dit jaar nog een vervolg op Blade Runner. Maar niet getreurd, het ziet er naar uit dat Hollywood in dit geval toch niet de plank misslaat. In de film zien wij naast Harrison Ford, die terugkeert als Deckard, een zeer groot hoeveelheid bekende acteurs voorbij komen. Zo zien wij onder andere Jared Leto, Ana De Armas, Dave Bautista, Robin Wright en Ryan Gosling als LAPD-agent K. voorbij komen.

Blade Runner 2049 draait vanaf 5 oktober in de bioscoop.

Spider-Man: Homecoming

Wij moeten nog even wachten, maar gelukkig weet Marvel Studios onze honger te stillen door een shitload aan nieuwe trailers vrij te geven. Wij kozen de vetste voor jullie uit.

Spider-Man: Homecoming draait vanaf 6 juli in de bioscoop.

NIEUWS:

Eerste trailer The Defenders toont het complete team in actie.

18 augustus is het zover, dan komen Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist op Netflix samen als The Defenders. Ook Rosario Dawson zal terugkeren in de rol van Claire Temple. De grote slechterik in deze serie wordt gespeeld door niemand minder dan Sigourney Weaver.

The Mummy het eerste deel in Dark Universe.

Universal Studios heeft bekend gemaakt met The Mummy de eerste stap te zetten in het Dark Universe. De volgende film in de reeks, gebaseerd op de Universal Monsters, is The Bride of Frankenstein.

Ook zullen wij in de toekomst The Invisible Man en Frankenstein’s monster weer op het witte doek zien. Beide zijn in de afgelopen maand gecast en zullen neergezet worden door Johnny Depp en Javier Bardem.

Tom Hardy speelt Venom in Spiderman spin-off.

Sony Pictures liet al eerder dit jaar weten aan de gang te gaan met een Spiderman spin-off rondom Venom. Afgelopen maand verscheen het nieuws online dat niemand minder dan Tom Hardy in de rol van Eddie Brock/Venom te zien zal zijn.

Ook is aangekondigd dat Ruben Fleischer de regie op zich zal nemen. Fleischer was eerder al verantwoordelijk voor films als Gangster Squad en Zombieland.

Eerste trailer The Gifted.

Na twee teasers is de eerste volledige trailer voor de nieuwe X-Men serie vrijgegeven.In deze serie, waarvan de eerste twee afleveringen geregisseerd worden door Bryan Singer, zien wij hoe een gezin waarvan de kinderen mutanten zijn, op de vlucht slaan voor de overheid.

FILMOVERZICHT JUNI

8 juni: The Mummy

Een prinses uit het oude Egypte die vanwege haar lust naar macht van haar leven werd beroofd, wordt wakker in haar graftombe, die diep begraven ligt in de woestijn. Ze is vastberaden om op een gruwelijke manier wraak te nemen en wil met haar duistere krachten over de wereld heersen.

 

15 juni: Wonder Woman

Vóór ze Wonder Woman was, was ze Diana: prinses van de Amazones. Wanneer een Amerikaanse piloot met een verontrustende boodschap over een conflict in de buitenwereld. In haar overtuiging dat ze deze dreiging kan stoppen, besluit erop af te gaan.

22 juni: Transformer: The Last Knight

In Transformers: The Last Knight zijn de mensheid en de Transformers in staat van oorlog. De sleutel tot de redding van onze toekomst ligt begraven in de geheimen van het verleden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op onze planeet.

29 juni: Baby Driver

De getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto’s Baby ontmoet het meisje van zijn dromen en wil stoppen met zijn criminele bestaan. Als hij door zijn opdrachtgever gedwongen wordt om mee te werken aan een overval die gedoemd is te mislukken, zet hij zijn leven, zijn liefde en zijn vrijheid op het spel.

VOOR DE BEELDBUIS KINDEREN

Net klaar met het eerste seizoen Iron Fist en geen idee wat je moet kijken? Deze series zijn zojuist van start gegaan met hun eerste of nieuwste seizoen.

Twin Peaks: Seizoen 3

Wat is er gebeurd met Laura Palmer? Het nieuwe seizoen telt maar liefst 18 afleveringen en speelt zich af 25 jaar na het vorige verhaal. Volgens Lynch borduurt de serie voort op de laatste zeven dagen van Laura. De serie is vanaf nu te zien via Videoland.

GAMES

The Surge

Vond je de opzet en gameplay van Dark Souls zwaar baas maar de setting was niet helemaal je ding?
Dan zou je The Surge eens moeten checken.

Het heeft de blauwdruk van Dark Souls gepakt, de setting veranderd naar de toekomst en de ontwikkelaars hebben er zo’n eigen draai aan gegeven dat het gelukkig niet een kloon is geworden.

Het verhaal stelt niet veel voor, makkelijk is het ook niet maar je krijgt er rage quits en soms bijna onmogelijke boss-battles voor terug!

Danger Zone

Burnout 3: Takedown was onder veel PS2 liefhebbers een favoriet en dat kwam onder andere door de crash mode.
Met Danger Zone kun je weer herinneringen ophalen want deze game is alleen maar crashen!
En het team achter deze game, heeft ook paar een mensen die aan Byrnout titels hebben gewerkt.

Recept is hetzelfde: door het verkeer stunten, verongelukken, chaos en explosies veroorzaken en het liefst zoveel mogelijk.

Dus zet het bier koud, app je matties want voor 13 euro kun je weer ouderwets losgaan in 20 verschillende levels.

GADGET VAN DE MAAND

Tja, wij kunnen wel een heel schijtverhaal typen over één of andere nieuwe toy, comicbook, console of whatever, maar iedereen weet natuurlijk dat de gadget van de maand de Fidget Spinner is.

Iedereen vind het ondingen, maar wil het stiekem wel een keer uitproberen. Oorspronkelijk was het gemaakt voor ADHD’ers en ADD’ers om tijdens de les, film, of een familieweekendje lekker irritant te doen als afleiding, maar vandaag de dag is het voor iedereen die even lekker wil spinnen. Via bol.com kan je meerdere coole designs bestellen, waaronder een Batman Spinner.

Meer nerdflash

Nieuwste