Stardust is Ongehoord

Om je week goed mee af te sluiten: Stardust is Ongehoord! Een vrijmibo waar je tijdens het drinken van een glaasje holy water een nieuw fitje kan scoren.

Vrijmibo

Ongehoord bestaat binnenkort twee jaar en dat kunnen ze natuurlijk niet zo maar voorbij laten gaan. Daarom besluiten deze bazen een feest te gooien in Simplon op 5 april. Dat duurt sadly enough nog een week dus om alvast in de stemming te komen heb je deze vrijdag 29 maart de kans om te genieten van wat chille deuntjes onder het genot van een glaasje gin; een vrijdagmiddagborrel.

Lekker

De borrel vindt plaats in Groningen’s vintage headquarters Stardust en iedereen is welkom. Tenminste, zo lang het past, want vol is vol. Het belooft een goede get toghether te worden met veel gezelligheid. Ongehoord verzorgt de muziek, Stardust je kloffie en Holy Water het spraakwater. Lekker.

Tijdens het kletsen is er tijd om een kijkje te nemen tussen nieuwe, oude vintage kleren. Bij aankoop krijg je bovendien een gratis kaartje voor het feest van Ongehoord in april. Gewoon komen dus.

Check hier meer informatie.

Meer Niet te missen

Nieuwste