KNARS brengt een ode aan de Femme Fatale

We hebben een primeurtje te pakken! Een ode aan de Femme Fatale door KNARS met hun nieuwe track She Twisted. Een cadeautje om de week goed mee te starten, het lied is namelijk gloedje nieuw. 

Gekke vrouwen of femme fatales, de band kent ze wel. Toen ze wat shows speelden met Theo Wesselo (die kennen we van Rembo&Rembo) werden er backstage mooie verhalen verteld over deze sirenes. Dit resulteerde in een lichtelijk, wat zeg ik, ontzettend bizarre video met de rauwe dance-pop-punk track She Twisted.

Turen naar de buren

En óf ze twisted is. In de bijbehorende video zien we Theo turend naar een wijffie dat in een huisje tussen de boompjes woont. Een soort omgekeerd sneeuwwitje dus.

Dit sprookje verandert al snel in een thriller wanneer de beste man met wat mooie bloempies aanbelt bij het stulpje. Hoppa! AH-tas over de kop en mee het huis in. Binnen zien we pas echt de terror die onder de sluier van de schone dame schuil hangt.

Lekker rauw

De clip is ronduit eigenaardig, vind ik zelf, maar ik kan hem waarderen. Vooral de bijbehorende boodschap is tof: door #Metoo staat er een grote spotlight gericht op alle gozerwijffies. Vrouwen moeten zich niet langer laten beperken door mannen. Alle chicas moeten zichzelf zijn, hun gekke, mooie of lelijke zelf. Dat is de boodschap van KNARS, een band met alleen mannen.

Meer Video

Nieuwste