Pizza en lilliputters

Tijdens Eurosonic gooide hij hoge ogen met zijn band ‘Franky Age’ en sleepte hij een berg aan goede recensies binnen. Lees in deze Start-Up hoe zanger en gitarist Frank Hospers zijn morgen begint!

Wat is het eerste wat er door je heen gaat bij het geluid van de wekker?
“Oh man, kan ik niet nog even iets langer in bed blijven liggen? Ik probeer het moment dat ik echt uit bed moet zo lang mogelijk uit te stellen.”

Wat moet er ’s ochtends absoluut niet gebeuren?
“Het is echt heel vervelend als ik ’s ochtends onverhoopt mijn teen ergens tegenaan stoot. Het is ook vreselijk als er geen koffie in huis is. In dat laatste geval stap ik op de fiets naar het station om daar dan een kop koffie te halen!”

Heb je nog een favoriete wake-up song om de dag mee te beginnen?
“Dan ga ik voor het nummer Move your Feet van Junior Senior. Als je dan toch moet opstaan, dan kan dat net zo goed op een vrolijke manier.”

Als je een week lang hetzelfde ontbijt zou moeten eten, wat zou dat dan zijn?
“Ik denk dat ik dan toch voor Pizza ga! Pizza is echt iets wat ik op elk moment van de dag kan eten.”

In januari heb je op Eurosonic opgetreden. Hoe beviel dat?
“Het beviel heel erg goed! We hebben sinds kort een nieuwe bandformatie en we waren in de eerste plaats al aangenaam verrast dat we überhaupt op Eurosonic mochten staan. We kregen hele goede reacties op ons optreden en dat is natuurlijk heel erg leuk! Op het moment ben ik ook met enkele partijen aan het praten, dus we hebben er ook wat nuttige contacten aan overgehouden.”

Als je jezelf aan het begin van je carrièretraject zou zien, wat zou je jezelf dan meegeven?
“Blijf zo hard mogelijk werken en speel zoveel als je kan. Ook is het belangrijk dat je blijft zoeken naar dingen die je inspireren. Zorg er gewoon voor dat je jezelf bezighoudt, ook als je in een periode zit wanneer dingen niet gaan zoals je wilt!”

Heb je deze morgen nog iets wat je met de lezers zou willen delen?
“Ik las vanochtend een bizar verhaal waarin stond dat er een lilliputter was die heel erg op Louis van Gaal leek. Naast dat je hem kan inhuren voor feestjes is die lilliputter ook nog eens pornoster. Ik weet eigenlijk niet waarom dit het eerste is wat me te binnenschiet.”

Wie zou jijzelf een keer in Start-Up willen zien?
“Ik ben eerlijk gezegd wel  benieuwd naar de ochtendrituelen van mijn zus, Annemiek! Zij is kunstenaar en heeft ook regelmatig werk in Groningen geëxposeerd. Op het moment woont ze al vier jaar niet meer in Stad, dus ik ben wel benieuwd wat haar ochtendrituelen nu zijn.”

Meer Start Up

Nieuwste