De ochtendrituelen van FIT. oprichter Jeroen van der Mark

Hij is personal trainer bij en medeoprichter van FIT. Het platform waarop je gratis tips vindt over voeding, gezondheid en overall fitheid. Wanneer hij zijn creatieve uitspattingen niet in het schrijven van artikelen kwijt kan, verzint hij pijnlijke uitdagingen voor Teo’s Project Shredder.  Dit zijn de ochtendrituelen van Jeroen van der Mark.

Wat schiet er door je heen als de wekker gaat ’s ochtends?
“KOFFIEEE… Maar eigenlijk zou ik eerst braaf mijn tandjes moeten poetsen.”

Wat moet er ’s ochtends absoluut niet gebeuren?
“Wakker worden op dezelfde locatie als dat je in slaap bent gevallen.”

Heb je nog een favoriete wake-up song?
“Ik had een tijdje een super relaxt nummer van Telepop Music als wekker: Breathe.

Maar ik raad iedereen af om je favoriete chillnummer in te stellen als wekkertune. Je krijgt er namelijk een verschrikkelijke hekel aan.  Anyway, voor het opstaan raad ik de albums van Tycho aan. Die muziek geeft je een natural high.”

Als je een hele week hetzelfde ontbijt zou moeten eten, wat zou dat dan zijn?
“Ik ontbijt vaak op kantoor met een heerlijke tosti, of een bak kwark met fruit. Maar mijn favoriete ontbijt is stiekem toch de 1 euro cappuccino van de AH. Ik pak die bijna elke ochtend mee. Kleine tip: het schuim van de Korenbeurs is beter dan dat van de Gedempte Zuiderdiep.”

 Heb je deze ochtend nog iets wat je met de lezers wilt delen?
“Sowieso! Tijd voor een shoutout naar het topteam van FIT.nl. Ik sta met mijn bakkes overal op de website allerlei dingen te verkondigen. Mensen zullen wel gek worden van die kop. Maar ik doe het niet alleen. Dankzij ons team kunnen we zoveel mensen helpen. Het is te gek om met zoveel leuke mensen samen te werken. Mijn complimenten. Keep it up!

Stel je kunt terug in de tijd. Wat zou je jezelf aan het begin van je carrièretraject meegeven?
“Eerder contact opnemen met Teo om te gaan shredden. Nee geintje. Lastig, we zijn nog maar aan het begin. We kunnen nog zo veel leren . Maar als ik mezelf dan toch één tip moet geven, dan zou dat zijn: denk meer in beweging en mobiliteit in plaats van esthetiek en spierkracht. Dikke armen kunnen niet op tegen jezelf goed kunnen bewegen. Bovendien word je misschien nog eens een keertje wel op een andere plek wakker dan waar je in slaap viel.”

Meer Start Up

Nieuwste