DATmag Podcast – FIT-boy Jeroen van der Mark

In deze aflevering spreek ik met oprichter van FIT.nl, avonturier en ondernemer Jeroen van der Mark. Met zijn onuitputtelijke energie wist Jeroen samen met zijn team binnen zes jaar tijd het grootste fitnessplatform van Nederland op te zetten. FIT.nl is niet voor niets in november uitgeroepen tot Website van het Jaar 2018 in de categorie Fitness & Wellbeing.

Drie jaar geleden leerde ik deze FIT-boy kennen toen ik een artikel schreef voor HanzeMag in het kader van fitter worden voor de zomervakantie. Het interview met Jeroen duurde een kwartier. Daarna hebben we nog een uur gespard over fitness, training en een idee dat ik al maanden op de plank had liggen.

Project Shredder

Aan het eind van onze eerste ontmoeting hadden we al plannen gesmeed voor een samenwerking waarin hij mij zou helpen om in tien weken tijd en met minimale moeite een Bruce Lee-lichaam te krijgen. Project Shredder was een feit, net als een vriendschap for life.

In deze podcastaflevering krijg je een inkijkje in de gesprekken die we meestal hebben tijdens onze trainingssessies. Meestal gaat het als volgt: ik heb een nieuw idee en lul de oren van Jeroens’ hoofd af. Vervolgens pakt hij rustig de draad op en relativeert alles wat ik net zwart-wit gesteld heb met de juiste dosis scepsis.

Bruiloft DJ

We zoomen naast voeding, training en bloggen ook in op hoe Jeroen tijdens zijn studietijd zijn eigen bijbaan creëerde als de Bruiloft DJ. Wat komt er kijken bij het omgaan met klanten en wat zijn levenslessen die je leert als ondernemer? Alles passeert de revue.

Digital Nomading

Ten tijde van deze publicatie is Jeroen niet in Nederland. Hij werkt vanuit cafés en strandtentjes ergens op de wereld. Ergens waar het warm. Digital nomading heet dit fenomeen. Het is niet de eerste keer dat hij dit doet. Wat zijn verwachtingen van dit avontuur zijn vertelt hij zelf. Check het hieronder in onze derde aflevering.

Meer Podcast

Nieuwste