Hans Hannemann – Miss, Let me Take Your Umbrella

Zin in een goeie sessie kroegklassiekers? Wij weten wel waar je vrolijk van gaat worden. Hans Hannemann neemt je mee in ouderwetse Ierse pubvibes.

Als pianist in een Ierse rokerige nachtclub speelde Hans nachten lang alle kroegklassiekers op de piano. Het leverde hem vijftig euro per avond op. Precies genoeg voor de taxi en een paar Guiness biertjes. Een prachtige tijd! Zo omschrijft de outlaw het. Nu heeft hij besloten om deze oude tijden te herbeleven in zijn Twang Wolf Studio.

Miss, Let me Take Your Umbrella

Wij zien meteen een old skool zwart wit film voor ons bij het lezen van zijn levensverhaal. En dat is vast ook de inspiratie geweest voor de videoclip van zijn eerste release Miss, Let me Take Your Umbrella. Er is rook, er is whiskey on the rocks en het is black and white. Het belangrijkste, er is jazz!

Elke twee weken laat de pianist ons een nieuwe nummer horen van de live-sessie EP; Sing Along Sing Along. Een EP met songs die hij in de tijd als barpianist heeft geschreven. Luister en geniet van de eerste release van Hans Hannemann.

Meer Tracks

Nieuwste