Thomas Azier, Orange Skyline en Cazz Major maken je vrijdag helemaal goed

Wat hebben Thomas Azier, Orange Skyline en Cazz Major gemeen? Dat ze vandaag alle drie nieuwe muziek uitbrengen! Wij konden niet kiezen dus we posten ze lekker allemaal. KAN GEWOON IN HET DIGITSAALE TSIJDPERK!

Thomas Azier – Talk To Me

Dat wij op de redactie al jaren fan zijn van Thomas mag geen geheim zijn. Oke, we hebben het nog nooit eerder over hem gehad, maar het is dus wel zo. Na zijn debuut album Hylas is het een tijdje stil geweest rondom de beste man. Nu is hij helemaal terug met de track Talk To Me. Een heerlijke ballad met de elektronische invloeden die we van hem gewent zijn.

In de clip zien we Thomas dromend door een herfstige stad lopen en showt hij dans-skills waar Drake jaloers van wordt. Check het uit.

Orange Skyline – Sound & Fury

De Groninger helden van Orange Skyline brengen vandaag ook een nieuwe single uit: Sound & Fury. De band staat vooral bekend om hun Brit-Pop sound, maar ze lijken nu toch een iets andere weg in te slaan.

Die typische gitaartjes zijn nog steeds aanwezig, maar we horen nu voor het eerst ook elektronische geluidjes. Lekker hoor, dat smaakt nu al naar meer. Toch moeten we daar nog even op wachten. De nieuwe plaat Things That I Hide komt namelijk pas 13 januari uit.

Cazz Major – Verleden Tijd

En last but zeker not least brengt de Fresh Prince uit Hoogkerk, a.k.a Cazz Major, zijn nieuwe nummer Verleden Tijd uit. Waar we in de zomer nog lekker gingen op Hoe het Voelt brengt deze track ons meer in de herfst-sfeer. Kan ook door het artwork komen natuurlijk.

Anywayz, Cazz klinkt weer gretig als altijd, maar laat nu een meer persoonlijke kant zien horen. Probeer je ex maar eens uit je hoofd te zetten na het beluisteren van deze track. Succes!

 

Meer Friday

Nieuwste