Vrolijk en swingend je bed uit voor een geslaagde dag

Hoewel haar liefelijke vertoning anders doet vermoeden, is de Groningse Avalon geen onbekende voor het Groningse nachtleven. Met dikke, opzwepende electro-beats brengt ze haar publiek in vervoering totdat het buiten weer licht wordt en iedereen afgepeigerd naar huis gaat. Lees in deze Start-Up hoe de Groningse DJ Avalon haar ochtend begint!

Wat is het eerste wat er in je omgaat als ’s ochtends de wekker gaat?
“Ik heb mazzel, want ik zet eigenlijk nooit een wekker. Voor mijn werk mag ik mijn eigen uren bepalen, dus dat is ideaal. Normaal gesproken ben ik ook vrij vroeg uit bed, tenzij ik de nacht ervoor heb gedraaid.”

Wat moet er ’s ochtends absoluut niet gebeuren?
“Ik vind het echt kut om wakker te worden en mij meteen bezig te houden met e-mails of berichtjes van werk. Ik heb voor mezelf de regel dat ik me daar pas mee bezighoud, wanneer ik echt wakker ben. Naast dat vind ik het ook vreselijk als er geen koffie is. Wanneer ik bij iemand anders slaap en er is geen koffie in huis, dan ga ik naar de supermarkt om het te halen!”

Als je een hele week hetzelfde ontbijt zou moeten eten, wat zou dat dan zijn?
“Voor mijn werk moet ik veel reizen. Mijn ontbijt bestaat daarom vaak uit fruit en yoghurt, omdat dat vrijwel overal te krijgen is.”

Heb je een favoriete wake-up song?
“Niet echt, zolang het maar vrolijk is of lekker swingt. Je begint je dag dan goed en meestal draag je dat wel mee tot aan het eind! Zuid-Amerikaanse muziek vind ik heel lekker om mee te beginnen, evenals Magic System.”

Als je jezelf aan het begin van je carrièretraject zou zien, wat zou je dan aan jezelf meegeven?
“Dat ik mezelf wel wat meer had mogen promoten. Ik was altijd heel erg afwachtend en ik trad pas op wanneer ik ervoor werd gevraagd. Ik ben zelf nooit echt opzoek gegaan naar gigs. Naar mijn idee was ik daar altijd te bescheiden voor, terwijl je als artiest juist jezelf moet kunnen promoten en profileren.”

Heb je deze ochtend nog iets wat je met de lezers wil delen?
“Binnenkort post ik een nieuwe set op mijn social media. Hou dus mijn Facebook en Soundcloud in de gaten!”

Wie zou jij zelf in deze rubriek willen zien?
“John Bart van der Wal! Hij heeft een heel heftig tourleven en reist de hele wereld rond. Ik ben benieuwd of hij überhaupt wel een ochtendroutine heeft, aangezien hij zo vaak op een andere plek in de wereld wakker wordt.”

Meer Start Up

Nieuwste