Jolar Drim: ‘Hard werken is nodig wanneer je iets wilt bereiken’

Zijn nieuwe plaat Sleep Disorder is net uitgebracht via het label Lines.  We belden Jolar Drim ’s middags wakker!

Wat schiet er door je heen ’s ochtends als de wekker gaat?

“Meestal is dat iets als: fuck, daar moeten we weer. Vaak druk ik ook nog een paar keer op snooze, waardoor ik alleen maar nog moeër wakker word en nog minder zin heb om mijn bed uit te gaan.”

Wat moet er ’s ochtends absoluut niet gebeuren?

“Op het moment heb ik ’s ochtends ongelooflijk veel last van bouwvakkers die aan de overkant van de straat aan het renoveren zijn. Rond acht uur begint het geboor en gezaag al en dat is iets wat ik heel erg slecht trek in de vroege uren.”

Als je een hele week hetzelfde ontbijt zou moeten eten, wat zou dat dan zijn?

“Het liefst begin ik elke dag met een gebakken ei met spek, een kopje koffie en een sigaretje. Het probleem is alleen dat ik nooit ontbijt in huis heb en altijd eerst naar de Albert Heijn moet. Daar haal ik alles, inclusief mijn kopje koffie. Als ik dan thuis ook nog die eieren moet bakken, dan gaat het me net iets te veel tijd kosten.”

Heb je nog een favoriete wake-up song?

“Ik heb niet één specifiek nummer waar ik graag mee opsta. Als de muziek maar relaxed en rustig is, vind ik het al gauw goed. Vaak zet ik mijn reggae-afspeellijst op Spotify dan ook aan.”

Als je jezelf aan het begin van je carrièretraject zou tegenkomen, wat zou je jezelf dan meegeven?

“Pfoe, een lastige vraag! Voor mijn gevoel sta ik namelijk nog helemaal aan het absolute begin. Ik zou mezelf denk ik meegeven dat ik vooral hard moet blijven werken en veel uren moet maken in de studio. Als ik terugkijk naar vroeger valt het me op dat ik best lui was. De afgelopen tijd heb ik echt geleerd dat hard werken nodig is wanneer je iets wilt bereiken.”

Heb je deze ochtend nog iets wat je met de lezers wilt delen?

“Sinds iets meer dan een week is mijn nieuwe EP Sleep Disorder uitgebracht op het label Lines. Hij valt te beluisteren via Thumb en Soundcloud. Daarnaast kunnen mensen mij volgen op Facebook om up to date te blijven over nieuwe sets en optredens!”

Meer Start Up

Nieuwste