Rebels crowdfunden voor gevorderden

Deze ochtend spraken we één van de meest ondernemende dames uit Groningen. Anna Liefers heeft samen met haar vriendin Anika Postma de onderneming Rebel Rebel Hostel: het eerste containerhostel in Groningen. Lees in deze Start-Up hoe deze Rebel haar ochtend begint!

Wat is het eerste wat er door je heengaat, als je ’s ochtends de wekker hoort?
“Het ligt eraan wat ik die dag ga doen. Als we gaan klussen dan vind ik het geen enkel probleem om mijn bed uit te komen. Moet ik daarentegen opstaan voor een vervelende afspraak, dan draai ik me liever nog een keer om!”

Wat moet er ’s ochtends absoluut niet gebeuren?
“Het hebben van haast op de vroege morgen is heel erg slecht voor mijn humeur. Verder vind ik het ook irritant als mensen ’s ochtends pal naast je komen staan, wanneer je wacht bij het stoplicht. Hoewel er dan vaak heel veel ruimte beschikbaar is, weten sommigen het toch voor elkaar te krijgen om in je personal space te komen.”

Heb je nog een favoriete wake-up song?
“Nee, niet echt. Alhoewel ik de laatste tijd wel veel luister naar de band Pond. Hun nummer Zond vind ik erg chill om de dag mee te beginnen!”

Als je een hele week hetzelfde ontbijt zou eten, wat zou dat dan zijn?
“Eerlijk gezegd doe ik dat altijd al. Elke ochtend neem ik namelijk een bakje Griekse Yoghurt met een banaan en peer. Ook mag de koffie natuurlijk niet ontbreken.”

Heb je deze ochtend nog iets wat je met de lezers zou willen delen?
“Zoals mensen misschien wel weten, zijn wij van Rebel Rebel bezig met een crowdfunding actie. Met deze crowdfunding proberen we ons doel te bereiken. Dat is het opzetten van het eerste containerhostel in Groningen! We zitten momenteel op meer dan 64% en we hopen natuurlijk dat we die laatste paar procenten ook binnenhalen. Dus, mochten mensen nog willen bijdragen aan een vernieuwend hostel in Groningen, dan kan dat op https://crowdaboutnow.nl/rebelrebel !

Word je ook badend in het zweet wakker, als je aan de crowdfunding denkt?
“Nee, dat niet! Het is wel het eerste dat ik check, als ik wakker word. Eerlijk gezegd vind ik het best wel spannend, omdat de bijdrage van mensen waarvan we wisten dat ze zouden doneren al is geweest. Nu moet het geld van onbekenden komen.”

Wie zou jij zelf nog een keer in deze rubriek willen zien?
“Andor Aaldriks. Hij is bedrijfsleider bij Simplon en altijd zó enthousiast en vrolijk! Ik ben benieuwd of hij dat ’s ochtends ook is, of gewoon een ochtendhumeur heeft.”

Meer Start Up

Nieuwste