Shary-An doet niet aan een ochtendhumeur want ze ontbijt met pannenkoeken

We belden Shary-An Nivillac wakker om te vragen naar haar ochtendrituelen. Na haar deelname in The Voice of Holland gaat Shary-An lekker met haar solocarrière. De hits Summer For My Life en Save You knallen nog vaak door DATkantoor.

Wat schiet er door je heen ’s ochtends als de wekker gaat?

“Heel vaak ben ik al voor mijn wekker wakker, dus ik hoef niet echt gewekt te worden. Zodra ik wakker ben, heb ik vaak al redelijke trek. Het eerste waar ik dan ook vaak aan denk is wat voor ontbijt ik zal nemen. Ik ben echt gek op eten en soms is het zelfs zo erg dat ik op een dag van eetmoment naar eetmoment leef.”

Wat moet er ’s ochtends absoluut niet gebeuren?

“Over het algemeen ben ik ’s ochtends heel vrolijk en een ochtendhumeur heb ik eigenlijk nooit. Wel vind ik het heel vervelend als er ’s ochtends geen warm water is. Dan kan ik mezelf echt wel weggooien.”

Als je een hele week hetzelfde ontbijt zou moeten eten, wat zou dat dan zijn?

“Ik ontbijt drie à vier keer per week met pannenkoeken, maar zou dat zonder enige moeite een hele week kunnen doen. Op die pannenkoeken doe ik échte appelstroop en niet van die veel te zoete schenkstroop. Ook doe ik er vaak Bon Mamma aardbeienjam op, want dat is nou eenmaal de lekkerste die er bestaat.”

“Qua drinken ga ik tegenwoordig voor een kopje thee. Daarvoor was ik een echte coffee-addict en dronk ik het aan de lopende band. Op een gegeven moment besloot ik dat het maar beter was als ik wat minderde en sindsdien drink ik thee.”

Heb je nog een favoriete wake-up song?

“Jazeker! Het nummer The Best van Tina Turner. Als ik dat nummer in de auto opzet, kom ik nog net niet zwevend aan op mijn werk. Echt een heerlijk nummer.”

Als je jezelf aan het begin van je carrièretraject zou tegenkomen, wat zou je jezelf dan meegeven?

“Soms gebeurt het weleens dat ik iets zeg, zonder dat ik daar heel goed over heb nagedacht. Het zou beter zijn dat ik eerst goed luister, voordat ik antwoord geef. Af en toe vind ik dat wel storend aan mezelf, maar tegelijkertijd wil ik die onbevangenheid ook niet verliezen.”

“Ik ben me er inmiddels wel meer bewust van, al komt het soms nog steeds weleens voor dat ik iets zeg waar ik later spijt van krijg.”

Heb je deze ochtend nog iets wat je met de lezers wil delen?

“Aankomend voorjaar verschijnt mijn nieuwe album Project Me. Ter gelegenheid daarvan zal er ook een clubtour zijn door heel Nederland en ik zou het natuurlijk heel leuk vinden als mensen daar naar toe gaan! Tot die tijd kunnen mensen mijn Facebook-pagina in de gaten houden om op de hoogte te blijven.”

Wie zou jijzelf in deze rubriek willen zien?

“Ik ben heel erg benieuwd naar de ochtendroutine van Chantal Janzen! Ik heb haar gevraagd of ze voor haar programma Chantal blijft slapen een nachtje bij mij wil doorbrengen en zou het echt te gek vinden als ze dat doet.”

Thanks Shary-An!

Natuurlijk wil je weten waar Shary-An allemaal naar toe gaat aankomend voorjaar. Speciaal voor jou hebben we het even op een rijtje gezet:

09/03/2017 – Paard van Troje, Den Haag, Release Party

17/03/2017 – Bibelot, Dordrecht

18/03/2017 – Melkweg, Amsterdam

25/03/2017 – Simplon, Groningen

31/03/2017 – Patronaat, Haarlem

01/04/2017 – Mezz, Breda

 

Meer Start Up

Nieuwste