Bloedgeile en gloednieuwe liedjes om Valentijn mee af te sluiten

Klefbekken op straat, anoniem bloemen sturen, jezelf volstouwen met bonbons of je beste kookkunsten showen aan je nieuwe scharrel: vandaag mag het, want het is Valentijnsdag.

Vergeet tussen de romantische etentjes en bioscoopbezoekjes door niet te luisteren naar deze nieuwe tracks. Gereleased op de dag van de liefde, dus prima te beluisteren op hitsige momenten tussen de lakens.

XO Nomit

Te beginnen met XO Nomit en zijn gloednieuwe EP ‘De Sekstape’ geheel gewijd aan de oudste dans die er bestaat. De nummers klinken wavey, melodieus en relaxed, maar vooral erg vies. In de vier nummers op de EP zingt XO Nomit zonder blikken of blozen over pussy’s, klaarkomen, geilheid en (duh) seks. Dit alles met een stevige dosis humor. Vooral de skit waarmee hij de EP opent is dolkomisch. Iets met een pizzabezorger en extra worst.

Real Derek

Erg toepasselijk voor Valentijn is dit nieuwe nummer Gucci Bag van nieuwkomer Real Derek eigenlijk niet. Het lied gaat namelijk over een chick die haar vriend liever kwijt dan rijk is. Gelukkig heeft zij daarvoor een praktische oplossing: problemen stop je in je Gucci Bag.

Stippenlift

En dan last but zeker niet minst; Stippenlift met Ultra HD Game Water. Dit gaat niet over de liefde maar kwam wel uit op de dag van de hartstocht en dat is voor de vrijgezellige mensen onder ons die een schijthekel hebben aan dat kleffe gedoe ook wel lekker.

Doe even je oogjes dicht en zweef op de melancholische tonen van dit fijne plaatje. Of houdt ze lekker open en neem een kijkje naar de bijpassende video. Deze laat je aan de koude winterdagen ontsnappen en brengt je een idyllische wereld vol zon, zee en palmbomen. Lekker man.

 

Meer Tracks

Nieuwste